Junior systemutvecklare till Sematic AB

Junior systemutvecklare till Sematic AB

Vill du utvecklas som mjukvaruutvecklare tillsammans med experter i branchen? Vill du dessutom arbeta med teknik som förenklar vardagen för en av samhällets viktigaste branscher? Ta chansen att bli en viktig del av tillväxtföretaget Sematic AB.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sematic AB.

Om företagetSematic grundades av tre civilingenjörer från Linköpings universitet som alla hade flera års erfarenhet av kundnära mjukvaruutveckling och avancerade matematiska algoritmer. Den kunskapen ville man ta med sig till nya områden. Vården var det område man såg hade stora behov av sådan teknik och blev den nischen man riktade sig mot. Idag utvecklar bolaget schemaläggningsmjukvara för komplexa vårdinstanser med starkt fokus på användarvänlighet och automation.
Företagsidén föddes och utvecklades med starkt stöd av sjukvårdspersonal på Region Östergötland. Man har lyssnat lyhört på deras problem och lösningsförslag och med Sematics fokus på kundnära utveckling har det möjliggjort skapandet av användarvänliga verktyg.

Sematic har sitt kontor i Linköping och består idag av sju personer. Nu är det dags för en åttonde talang att bli en del av deras kompetenta och drivna team.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare på Sematic har du en bred och varierad roll. Som nyanställd tar du del i arbetet genom samarbete med de andra teammedlemmarna med syfte att utvecklas inom rollen. Arbetet bygger på frihet under ansvar där du samtidigt får möjlighet att utvecklas genom mycket feedback och nya utmaningar. Några av Sematics teknikval: JavaScript, HTML5, Node.js, MongoDB, C++ med flera.

Dina kollegor på Sematic har nära kontakt med slutanvändarna i korta release-cykler vilket gör att ditt arbete driftsätts utan fördröjningar. Ständig återkoppling resulterar ofta i en diskussion kring behov av en anpassning, en prestandaförbättring, eller kanske en helt ny funktion. Dina insatser kommer ha stor betydelse för tusentals vårdanställda.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har goda kunskaper i JavaScript och Node.js och/eller andra programmeringsspråk
  • Du innehar entreprenörsanda och ett starkt tekniskt intresse
  • Meriterande: erfarenhet av server och klienthantering
  • Meriterande: erfarenhet inom MongoDB eller SQL
För att trivas i rollen tror vi att du har ett gediget tekniskt intresse och ett driv för att utvecklas. Vidare tar du stort ansvar för dina åtaganden och jobbar prestigelöst mot den bästa lösningen. Därtill trivs du i att samarbeta med andra och ser glädje och nytta i att hjälpas åt kollegor emellan i ett bolag som har högt i tak.

Övrig information
Start: efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mjukvaruutveckling, systemutveckling, mjukvara, system, IT, programmering, JavaScript, C++, SQL, Node.js, Java, Linköping, heltid, Östergötland, Mongo,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!