Junior elektronikingenjör / EMC - ingenjör till BK Services AB

Junior elektronikingenjör / EMC - ingenjör till BK Services AB

Vill du arbeta med ny teknik i en spännande arbetsmiljö? Är du lösningsorienterad och drivs av möjligheten att utvecklas? BK Services är det lilla, engagerade företaget med kompetenta medarbetare som alltid har kunden i fokus. Nu erbjuds möjlighet att få arbeta nära framtidens teknik tillsammans med likasinnade kollegor.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BK Services AB.

Om företaget

BK Services är ett tjänsteföretag som utför provning av elektronikprodukter. Företaget erbjuder EMC-provning, elsäkerhetsgranskningar, radioprovning och miljöprövning. BK Services har en bred kundkrets med kontor placerat i Ebbepark i Linköping.

Just nu är företaget i en expansiv fas där BK Services bygger sin tredje EMC-kammare och söker nya medarbetare som vill växa tillsammans med företaget.

ArbetsuppgifterI rollen som EMC-ingenjör är ditt huvudsakliga ansvar att testa nya tekniska produkter för att göra en bedömning kring dess elektromagnetiska egenskaper. Du testar produkterna genom mätningar, där du exempelvis mäter hur mycket radiovågor en produkt utstrålar eller testar produktens tålighet mot elektromagnetiska störningar. All testning görs i stora specialbyggda EMC-kammare, där du och dina kollegor ansvarar för olika delar av testningen. Produkterna som du arbetar med har antingen utvecklats av kunden själv eller blivit inköpta från internationell marknad. Vidare ansvarar du för att dokumentera processen och de resultat som testningen ger, men du får även många tillfällen att hjälpa kunden att laborera samt att på ett kreativt sätt lösa problem som kan uppstå på vägen. I slutet på ett projekt skriver du en rapport som du lämnar över till kundföretaget.

Du arbetar i ett EMC-team tillsammans med två erfarna kollegor. Ibland arbetar du med egna projekt och i andra fall tillsammans med fler kollegor på större projekt.

Formella krav
  • Du har en högskoleexamen som elektronikingenjör eller likvärdigt
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande: branscherfarenhet inom teknisk produkttestning och/eller produktutveckling
För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik i allmänhet. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar dessutom med idéer och nya perspektiv samt har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort, i slutändan vet du att det är ditt ansvar att tekniken du testar är säker för allmänheten och din kund. I rollen förväntas du ta ansvar för dina åtaganden och hjälpa dina kunder att på ett lösningsorienterat sätt; lösa frågor utan givna svar. Du bidrar med service till dina kunder genom att agera rådgivande i kunddialogen och se till att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Ebbepark, Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: elektronik, elektronikingenjör, ingenjör, el, radio, teknik, testning, produktutveckling, EMC, mätning, mätingenjör, Heltid, nyexaminerad, ingenjör, testare, labb, mätlabb, testkammare, EMC-labb
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!