Junior applikationstekniker / applikationsdrift till EVRY

Junior applikationstekniker / applikationsdrift till EVRY

Vill du arbeta i en marknadsledande digital miljö med applikationsdrift? Motiveras du av att arbeta med kunder med stor lokal närvaro och kända varumärken? Hos EVRY erbjuds du utöver kompetensutveckling stora karriärmöjligheter!

Om företagetEVRY är ett ledande kunskaps- och IT-företag som verkar på den nordiska marknaden med stor lokal närvaro. De digitaliserar morgondagens vinnare och skapar fördelar som ger svaren på de utmaningar som kunderna ställs inför i den digitala transformationen. EVRY har hög verksamhetskompetens kombinerat med teknisk expertis och de IT-lösningar som krävs för att klara kundernas digitala förändringsresa. Företagets 9 000 medarbetare hjälper kunderna att få konkret nytta av IT genom hela näringskedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.

ArbetsuppgifterSom applikationstekniker hos EVRY ansvarar du för att tillhandahålla attraktiva tjänster inom drift, i synnerhet av Oracle-baserade affärssystem. Tillsammans med 15 andra personer är du en del av Applications Operation-teamet IFS där du samarbetar nära med såväl applikationskonsulter som applikationssupport. Initalt är ditt främsta fokus på daglig drift och av inkommande incidenter och förfrågningar. Du skapar dig en helhetsförståelse för kundens miljö och koordinerar säkra och effektiva förbättringar samt gör riskbedömningar på kommande förändringar. Tillsammans med applikationskonsulter och Service Manager deltar du i kundmöten där du delger din analys av kundernas miljö och föreslår eventuella förbättringar. Vidare deltar du i projekt för onboarding av ny kund, vid uppgraderingar samt arbetar med teknisk projektledning i form av exempelvis implementeringsprojekt.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis systemvetenskap, data eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • God förmåga i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Förståelse för databaser där erfarenhet av Oracle är meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av en liknande roll är meriterande
Vi tror att du som söker är van vid att stort ansvar för dina arbetsuppgifter samt har förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt framåt. Du visar stort intresse för dina kunder och kan sätta dig deras behov och problematik. Vidare är du analytisk lagd och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete noggrant och med god kvalitet. Då du i denna roll har flera kontaktytor trivs du i samarbete med andra samt den typen av sociala sammanhang.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att EVRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och EVRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.