Junior Revisor

Junior Revisor

Har du nyligen tagit examen och är i början av din karriär eller har du arbetat några år inom revison och vill ta nästa steg? Här erbjuds du en roll som revisor där du får möjligheten att utvecklas och växa inom ett ledande revisionsbolag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att de har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och de en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget är ledande inom redovisning och revision. Kulturen på företaget beskrivs som öppen och en trivsam där de värdesätter utveckling och hållbarhet. Mer information om företaget ges vid första avstämning.

ArbetsuppgifterI rollen som junior revisor kommer du att arbeta med många olika kunder och ha kontakt med olika beslutsfattare. Dina arbetsuppgifter kommer till en början att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter. Huvudsakligen innebär dina arbetsuppgifter genomförandet av revisionsarbetet, vilket inkluderar att genomföra granskningar och analyser. Du kommer få stor möjlighet att växa in i din roll och utvecklas.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
  • Du talar och skriver obehindrat svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Meriterande med erfarenhet av revisionsarbete
Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och trivs med att ta kontakt med nya människor då din roll innebär många kontaktytor. Då arbetet kräver hög struktur och ordning är du även noggrann som person, och drivs av att utföra ditt arbete av hög kvalité. Vidare klarar du av att arbeta både i team och självständigt i en roll där du ges möjlighet att utvecklas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Heltid, Revisor, Revisorassistent, Revision, Aduit Associate, Nyexaminerad, Norrköping, Linköping, Östergötland
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!