Industriklättrare / reparbetare / klättrare till Altitude Access

Industriklättrare / reparbetare / klättrare till Altitude Access

Är du en stark och händig person som är ute efter nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet av händigt arbete och vill utvecklas vidare? Hos Altitude Access får du möjligheten att arbeta på höga höjder och utvecklas inom flera områden!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Altitude Access har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Altitude Access en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAltitude Access arbetar på hög höjd och i miljöer där det är svårt och dyrt att nå fram med andra metoder. Deras sätt att arbeta med rep och sele är ett mycket säkert och smidigt alternativ till både byggställningar och liftar. Med miljön i fokus är de ett klimatsmart alternativ och deras erfarenhet sträcker sig från byggarbeten på land till tyngre industriarbeten.

Höghöjdsarbeten kan utföras på många sätt och ett av dem är med hjälp av rep, vilket Altitude Access använder sig av. Det är ett snabbt och flexibelt sätt att arbeta med projekt på hög höjd samtidigt som det kräver hög säkerhet och rätt utbildning. Med hjälp av rep och sele utför Altitude Access de flesta förekommande arbeten inom underhåll, industriservice och bygg, vilka du kan se exempel på nedan. https://altitudeaccess.se/

ArbetsuppgifterI rollen som Industriklättrare arbetar du på höga höjder med hjälp av sele och rep där du utför allt från inspektioner, betong- och fasadreparationer, rengöring och sanering, underhållsarbete, svets och skärning samt arbeten i slutna miljöer. Uppdragen från kunderna varierar dag för dag och du matchas mot det uppdraget där din kompetens matchas bäst. Det dagliga arbetet utförs alltid med minst en annan medarbetare där ni samarbetar för att utföra arbetet smidigt och effektivt. Uppdragen kan variera från små reparationer som tar någon timme till underhållsarbeten av hela fasader. Utöver det dagliga dokumenteras arbetet med film och foto så att kund kan vara med via trådlös förbindelse.

Då detta är en roll där man kommer vara på hög höjd så ser vi att du är bekväm att arbeta på hög höjd samt att man bedömer sin fysik som tillräckligt god. Inför start genomgår du en medicinsk kontroll för att få ett tjänstgöringsintyg. Därefter går du interna utbildningar hos Altitude Access.

Formella krav
  • Avslutad yrkesutbildning från gymnasiet, exempelvis: snickare, svetsare, mekaniker
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet som snickare, svetsare, mekaniker
  • Intresse och erfarenhet av händigt arbete, på fritid eller professionellt
  • Talar svenska eller engelska
I rollen som Industriklättrare är rätt inställning och engagemang avgörande. Vi tror att om du har det kommer du lyckas bra i rollen även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet. Vi tror därmed att du är öppen och nyfiken av dig för att ta dig an nya uppgifter samt för att utvecklas professionellt och personligt. Vidare har du en öppen inställning till andra människor och kollegor och ser ett värde i att samarbete då du arbetar dagligen tätt med ditt team. Slutligen är du som person hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta teamet på ca. 10 personer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping, Norra Stånggatan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Industriklättrare, reparbetare, klättrare, svetsare, snickare, mekaniker, heta arbeten, höga höjder, yrkesarbete, händig, bygg och anläggning, Altitude Access, Linköping, heltid
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!