IT-support/Supporttekniker

IT-support/Supporttekniker

Gasellföretaget Bravura expanderar och genom störst engagemang och vilja att ha nöjda kunder och konsulter vill vi stärka vår tillväxt och kompetens i Linköping. Är du en person som är tekniskt intresserad och har en god problemlösande förmåga? Då är du rätt person att söka då vi just nu söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta i en IT-support.

Om företagetBravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har utsetts till Gasellföretag fem år i rad och vårt långsiktiga mål är att fortsätta vår expansiva tillväxt med bibehållen lönsamhet. Idag finns Bravura i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Jönköping; Linköping är en given punkt där vi nu expanderar för att komma närmre företag och arbetssökande i landet. På våra kontor arbetar drygt 160 medarbetare, men den största delen av våra anställda, idag cirka 700 konsulter, arbetar ute på uppdrag hos våra kunder.

ArbetsuppgifterFöretag i Linköping och städer i omnejd letar ständigt efter nya medarbetare inom IT-support. Vi får ofta in uppdrag för dig som vill arbeta heltid och för dig som är både junior och mer senior i din erfarenhet av IT-support. Vi vill höra mer om vad du är intresserad av för att kunna matcha din kompetens med rätt jobb för dig. Vi har dagligen kontakt med kunder som är verksamma inom den här sektorn och som vill ha in drivna och engagerade personer. Detta kan vara ditt steg till utveckling i din karriär. Vi träffar löpande spännande kandidater på förutsättningslösa intervjuer, så sök tjänsten för att bli tillgänglig för jobberbjudanden som du kanske inte kan tacka nej till.

Formella krav
  • Du har en gymnasiexamen, gärna inom IT eller teknik
  • Du har erfarenhet av att arbeta med support inom IT
  • Meriterande med erfarenhet av 3rd line support
  • God dator- och systemvana
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.