ISO-konsult med inriktning mot arbetsmiljö

ISO-konsult med inriktning mot arbetsmiljö

Letar du efter en självständig roll där du får stötta och utveckla företag till det bättre? Vill du hamna på ett familjärt bolag där företagskulturen är en stark prioritet? Sök denna tjänst idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Tjänsten är placerad hos ett familjekonsultföretag som arbetar med internationella standarder såsom ISO 14001, 9001, 27001, 45001 etc. Företaget tillhandahåller ett webbaserat verktyg för lagefterlevnad, dokumenthantering, processbeskrivning, avvikelse/förbättringshantering, m.m. Några av företagets specialistområden utöver de internationella standarderna är den juridiska expertis samt den expertis kring kemikalier som erbjuds kunderna. Företaget erbjuder även en mängd utbildningar där deras erfarna utbildare erbjuder kurser i allt från ledningssystem till arbetsmiljöutbildningar och systematiskt brandskyddsarbete. Företaget arbetar med enskilda företag, koncerner samt nätverk med små och medelstora företag inom verksamhetsområdena miljö, kvalitet, arbetsmiljö samt även informationssäkerhet. Företaget har kunder över hela Sverige samt i de nordiska grannländerna.

Arbetsuppgifter

I denna roll är huvudfokus att genomföra lagefterlevnadskontroller ute hos företagets kunder samt att stötta upp med konsultationer kopplat till lagfrågor som kunder har, främst frågor inom arbetsmiljö. Vidare håller du även utbildningar mot till exempel skyddsombud och utvecklar dem i sin roll, arbetsmiljö eller kemikalier på arbetsplatsen och hur man på säkrats sätt hanterar dem. I din roll som ISO-konsult kan du också hjälpa dina kunder med tillståndsansökningar av olika slag och även stötta upp i diverse juridiska frågor.
Resor och övernattning förekommer i arbetet. Under det första halvåret får du en gedigen introduktion och stöttning utav din arbetsledare.

* Planera och genomföra lagefterlevnadsrevisioner
* Genomför utbildningar inom arbetsmiljö
* Stötta upp i juridiska frågor och hjälpa till med tillståndsansökningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning inom exempelvis arbetsmiljö, kemikalier, juridik eller liknande
* 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område som till exempel juridik, pedagogik eller arbetsmiljö
* Flytande i svenska och engelska inom både tal och skrift
* B-körkort
* Meriterande med erfarenhet av att arbeta som miljöansvarig ute hos kunder

Vi söker dig som trivs i det självständiga arbetet och kan ta egna initiativ. Du har en god problemlösningsförmåga och kan arbeta flexibelt ut mot dina kunder. Du som person är kommunikativ och har lätt att knyta nya kontakter samt tala pedagogiskt inför grupp. För att lyckas i den här rollen gillar du att samarbeta och har en prestigelös inställning gentemot andra. Du har skinn på näsan och kan styra dina kunder i rätt riktning.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ISO, ISO-konsult, ISO-certifiering, juridik, arbetsmiljö, kemikalier, rådgivning, konsult, lediga jobb, Östergötland, Linköping

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.