Husbyggnadskonstruktör till Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB

Husbyggnadskonstruktör till Gudmund Israelsson Ingenjörsbyrå AB

Har du tidigare erfarenhet inom byggnadskonstruktion? Vill du jobba på ett mindre företag med stora möjligheter i en familjär arbetsmiljö? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gudmunds Ingenjörsbyrå AB.

Om företaget

Gudmund Israelssons Ingenjörsbyrå AB är ett byggkonsultföretag med huvudkontor i Linköping. Dem erbjuder sin kompetens inom planering samt projektering av om-, till- och nybyggnader inom arkitektur och konstruktion. Företaget har kunder inom både den offentliga samt den privata byggsektorn och strävar alltid efter att skapa förtroende hos sina kunder med hjälp av sin höga kompetens och kvalité. Dem jobbar med att kombinera nya idéer med mångårig erfarenhet vilket möjliggör optimala lösningar med trygghet och garanti ut mot deras kunder.
Företaget växer och nu vill dem välkomna ytterligare en kollega in i sitt team i Linköping!

Arbetsuppgifter

I rollen som husbyggnadskonstruktör skapar du konstruktionsritningar samt utför statistiska beräkningar. Du jobbar med flera olika material som exempelvis stål, betong och trä inför olika typer av byggnader. Projekten varierar mellan större och mindre, till privata- eller offentliga kunder. Du är själv handläggare för dina projekt och samordnar projektmöten med kunder, lägger upp tidsplaner samt kontaktar och samarbetar med andra konsulter för att uppnå bästa möjliga resultat.
Ytterligare exempel på arbetsuppgifter:
* Du ritar upp dina projekt i 3D-ritningar med programmet Revit, kompletterat med AutoCAD
* Du utför statistiska beräkningar med hjälp av diverse beräkningsprogram
* Vid större projekt åker du ut på byggnads-sighter och deltar i projektmöten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Utbildad civilingenjör eller högskoleingenjör inom bygg
* 3-5 års arbetslivserfarenhet inom branschen
* Arbetat med AutoCAD, Revit och Strusoft sen innan
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Du som person trivs i det sociala sammanhanget och kan på ett tydligt och inbjudande sätt kommunicera med människor runt omkring dig. Du är en lagspelare samt kan arbeta självständigt då du driver dina egna projekt framåt. Vidare är du lyhörd som person då det krävs att du har ett professionellt bemötande mot dina kunder och deras förfrågningar. Du tar mycket egna initiativ i ditt arbete och trivs i en roll som kräver problemlösning och kreativitet då dina lösningar ut mot kund kan behöva skräddarsys.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping med möjlighet till distansarbete 2-3 dagar i veckan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Husbyggnadskonstruktör, konstruktör, konstruktion, arkitektur, civilingenjör, högskoleingenjör, bygg, CAD, Revit, Autocad, Strusoft, statistiks beräkning, lediga jobb, Linköping, distansarbete, Gudmund Israelssons Ingenjörsbyrå AB

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.