Funktionskontrollant / tekniker till Ramirent

Funktionskontrollant / tekniker till Ramirent

Vill du arbeta i ett stabilt företag som hela tiden utvecklas? Är du händig och redo att anta nya utmaningar i en roll där frihet och god kamratskap är centrala delar? Är du en social lagspelare med ett stort maskinintresse? Bravura söker nu efter dig som vill bidra till Ramirents fortsatta framgång!

Om företagetRamirent är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrning. De tillhandahåller produkter så som byggmaskiner, liftar och hissar, samt etableringstjänster, besiktningsprotokoll och konstruktionsberäkningar. De har funnits i sin nuvarande form sedan 2004, har verksamhet i tio länder och är idag 700 medarbetare i Sverige. Deras kunder finns främst inom byggindustrin. Deras värderingar handlar om att vara öppna mot varandra och kunder, ständigt hitta nya förbättringar och dela sin kunskap samt att ständigt lägga ett stort engagemang i allt de gör.

Avdelningen som nu behöver förstärkning arbetar med funktionskontroll av maskiner. Teamet i Linköping behöver nu anställa en driven funktionskontrollant som en viktig del i detta.

ArbetsuppgifterI rollen som funktionskontrollant arbetar du med service, underhåll, kontroll och enklare reparationer av maskiner för uthyrning. Som funktionskontrollant erbjuds du ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du arbetar i verkstaden i Linköping i ett nära samarbete med ditt team.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning inom praktiskt område
  • B-körkort
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift
  • Meriterande med liftutbildning samt truck-körkort
Vi söker dig som är stresstålig och flexibel. Du är händig och kan driva ditt egna arbete framåt samt be om hjälp när det krävs. Du trivs med frihet under ansvar och får ofta höra att du är en pålitlig person.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Ramirent, tekniker, servicertekniker, installation, bygg, maskinuthyrning, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.