Fullstack mjukvaruutvecklare till Diffinder AB

Fullstack mjukvaruutvecklare till Diffinder AB

Vill du fortsätta din utveckling tillsammans med kompetenta och likasinnade kollegor? Vill du arbeta i en varierande fullstack roll? Nu har du chansen att bli en del av Diffander utvecklingsteam i Linköping.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Diffinder.

Om företagetDiffinder utvecklar en tjänst för redovisningskonsulter och revisorer i syfte att digitalisera och automatisera deras vardagliga arbete. På företagets kontor i Linköping och Uppsala hittar du medarbetare med spetskompetenser inom teknik och IT. Nu söker Diffinder nya talanger inom mjukvaruutveckling till sitt Linköpingskontor.

På Diffinder arbetar du i ett team som på riktigt vill förändra vardagen för revisorer och redovisningskonsulter. Det vardagliga arbetet sker vägg i vägg med redovisningskonsulter från Furlands, vilket gör att du som utvecklare ständigt har kontakt med slutanvändaren. Det innebär inte att du behöver veta vad en revisor är, men att du får tillgång till en djupare förståelse för användarupplevelsen. Det viktigaste för Diffinder är att du vill jobba med tekniker i absolut framkant och att du drivs av att förändra förutsättningarna för en hel bransch, både i Sverige och globalt.

ArbetsuppgifterSom fullstack mjukvaruutvecklare arbetar du med vidareutveckling av Diffinders produkt för redovisningsbranschen. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen och medverkar i allt från design och arkitektur till implementering, testning, förvaltning och support. Arbetet sker därtill enligt agil arbetsmetodik. Vidare arbetar du självständigt i både back- och fronend, men är även delaktig i en hel del par-kodning.

Diffinder arbetar kontinuerligt med att förbättra sina processer för att kunna vara lättrörliga och flexibla i sina utvecklingsprocesser, därtill har du stor möjlighet att påverka din roll och arbetet ni utför. Diffinders teknikval består av bland annat: Linux, Rust, Python, Redis, Google Cloud Platform, VMs, Docker och Kubernetes.

Formella krav
  • Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
  • Du har ett intresse för att lära dig Rust och känner dig bekväm med minst ett ytterligare programmeringsspråk, exempelvis C++ eller likvärdigt
  • Du har goda kunskaper i flera av Diffinders teknikval
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet av funktionell programmering
  • Meriterande: erfarenhet av distribuerade system
Du är en person som brinner för mjukvaruutveckling och du har en ständig vilja att lära dig mer. Du vill leverera bra lösningar och nya idéer för tjänsten du utvecklar samtidigt som du drivs av att skapa en god upplevelse för slutanvändaren. Du är analytiskt lagd och har en stark egen drivkraft att ständigt utvecklas och bli bättre. Slutligen är du en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till din arbetsgrupp och vågar fråga om hjälp för att ta dig vidare.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: frontend, webbutveckling, mjukvaruutveckling, fullstack, Linköping, heltid, JavaScript, TypeScript, Linux, Python, Redis, Google Cloud Platform, VMs, Docker och Kubernetes, redovisning, utveckling, Teknik, IT,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!