Finansiell rådgivare till Mangold Partner

Finansiell rådgivare till Mangold Partner

Vi söker dig med ett brinnande intresse för ekonomi och rådgivning. I den här rollen arbetar du med att skaffa dina egna kunder och utveckla relationer inom rådgivning.

Om företagetMangold partner i Linköping är delägt och anslutet ombud till mangold Fondkommision. Företaget erbjuder finansiella tjänster till företag och privatpersoner men bedriver även verksamhet inom försäkring. Mangold partner i Linköping erbjuder ett personligt engagemang och möjlighet till anpassade lösningar.

ArbetsuppgifterI rollen som finansiell rådgivare arbetar du i ett mindre team som ansvarar för placering, förmögenheter och företagskassor men även försäkringar. Du använder dig av din branschkunskap och jobbar huvudsakligen med att skaffa din egna kundstock genom telefonsamtal och kundbesök både mot företag men även privatpersoner. I rollen hjälper du även dina kunder att identifiera potentiella affärsmöjligheter.

Vidare säkerställer du att företaget får nödvändig kunskap om era finansiella tjänster och erbjuder handfasta råd och information baserat på företagets specifika behov. Som rådgivare arbetar du med frihet under ansvar vilket innebär att dina dagar är varierande, både dag som kväll. Du erbjuds en introduktion för att få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll.

Formella krav
  • Krav på SwedSec licens
  • Svenska flytande i tal och skrift, meriterande med engelska
  • Meriterande om du är civilekonom eller motsvarande
  • Erfarenhet inom ekonomi sedan tidigare
  • Goda datorkunskaper
För att trivas i rollen tycker du om att samarbeta med andra samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt. I och med att du i tjänsten har flera olika kontaktytor är du kommunikativ och trivs i en social roll. Du motiveras av att skapa goda relationer med kunder. Vidare har du en förmåga att vara lyhörd och förtroendegivande gentemot kunden och förstå det faktiska behovet. Därtill delar du gärna med dig av egna idéer och tar initiativ till att utveckla och effektivisera ditt arbete.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Mangold Partner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.