Fastighetsskötare sökes till Lundbergs i Linköping

Fastighetsskötare sökes till Lundbergs i Linköping

Lundbergs brinner för hållbar stadsutveckling. De vill vara den ledande utvecklaren av hållbara stadsmiljöer där människor, företag och organisationer kan utvecklas i samverkan. För att lyckas med det behövs ytterligare en strukturerad och engagerad person som är händig och har ett praktiskt intresse. Är du Lundbergs nya fastighetsskötare? Sök då rollen nedan!

Om företagetFastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar cirka 170 medarbetare inom bostad, handel och kontor. I Linköping har Lundbergs varit etablerade sedan 1960-talet. Som en av de dominerande fastighetsägarna i stadskärnan bidrar Lundbergs starkt till stadsutvecklingen.

Lundbergs kan stoltsera med att ha blivit certifierade som ett "Great Place to Work". Ett "Great Place to Work" är en arbetsplats där medarbetarna känner tillit till ledarskapet, stolthet över sitt arbete samt trivs tillsammans med sina arbetskamrater. Lundbergs vill attrahera engagerade människor som ständigt vill utmana, förbättra och utvecklas tillsammans med bolaget.

ArbetsuppgifterDenna fastighetsskötartjänst innebär att du har ett helhetsansvar som omfattar inre och yttre skötsel av fastigheten Elitseglaren som ligger i ett nybyggt område. Du kommer att utgå från kontoret i Linköping där du tillsammans med ytterligare fyra fastighetsskötare startar dagen. På plats vid fastigheten gör du en rondering för att kontrollera om något behöver åtgärdas, stort som smått. Under en typisk arbetsdag följer du dessutom upp serviceanmälningar från hyresgäster och ser till att det är snyggt och prydligt i och omkring fastigheten. Tillsammans med din chef planerar du budgeten för fastigheten. Tjänsten ger dig stort ansvar, möjlighet till inflytande och egen utveckling.

Formella krav
  • Du har en avslutad gymnasieutbildning
  • Du har arbetslivserfarenhet, meriterande med erfarenhet inom fastighet och fastighetsskötsel
  • Erfarenhet av yttre skötsel är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Du har B-körkort
För att lyckas i rollen krävs det att du känner ett starkt engagemang och är serviceinriktad. Du ser det som självklart att Lundbergs bostadshyresgäster ska känna sig trygga och omhändertagna och du tycker om att interagera med människor. Du är en initiativtagande person som är lösningsorienterad men inte rädd för att be om hjälp när det krävs. Vidare är du noggrann och känner personligt ansvar för skötseln av fastigheten. Du är en person som motiveras av att vara med och bidra till en hållbar stadsutveckling och detta präglar hela ditt arbetssätt. Exempelvis kommer du med förslag på förändringar med syfte att långsiktigt förbättra de fastigheter som du har ansvar för.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Lundbergs.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, skötsel, fastighetsskötare, teknik, vaktmästare, lägenhet, fastighetsbolag, anläggningsvård
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.