Elproduktstestare till BK Services AB

Elproduktstestare till BK Services AB

BK Services söker en engagerad ingenjör för olika typer av gransknings- och provningsuppdrag, främst inom elsäkerhetsområdet. Är detta du? Sök idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BK Services.

Om företagetBK Services AB är ett tjänsteföretag som utför provning och produktgranskning utav elektronikprodukter. De jobbar främst inom EMC, elsäkerhet (LVD), radioprovning och klimatprovning. De hjälper sina kunder med att få en CE märkning på sina produkter med hjälp utav för- och sluttester.

ArbetsuppgifterDu kommer att få ansvar över att granska kunders produkter och kontrollera elsäkerheten så att dem kan användas och säljas vidare på marknaden. Du granskar alla delar inklusive instruktionsmanualen, tittar inuti produkterna, provar kortslutningar för att undersöka brandfara och mäter andra parametrar för att säkerställa att produkterna uppfyller kraven för en CE märkning. Rollen innehåller även testrapportering som du skriver på engelska.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad högskole-/civilingenjörsutbildning inom elektronik
  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med produktutveckling, produktprovning eller elsäkerhetsarbete är meriterande
Som person har du en god förståelse och stort intresse för elektronik och är intresserad av att lära dig nya saker. Du arbetar noggrant och lägger märke till detaljer som andra kanske missar. I ditt arbete ser du också att det är viktigt med en bra och tydlig kommunikation likväl mot dina kollegor som dina kunder och du kan uttrycka dig väl inom både tal och skrift. Du kan jobba självständigt och tar egna initiativ för att driva arbetet framåt. Du har ett gediget intresse för elektronik och letar efter en arbetsplats där du kan bli delaktig i ett företag som tillsammans vill växa, utvecklas och möta nya utmaningar.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elsäkerhetsgranskare, elektronikingenjör, testare, granskare, el, elektronik, service, felsökning, Linköping, heltid
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!