Chefsarkitekt till marknadsledande Cambio

Chefsarkitekt till marknadsledande Cambio

Är du en erfaren arkitekt som lockas av att påverka, leda och utveckla systemarkitekturen för framtidens vårdinformationssystem? Nu söker vi Chefsarkitekt till marknadsledande Cambio.

Om företagetCambio grundades 1993 och har sedan dess levererat heltäckande IT-lösningar för hälso- och sjukvårdsorganisationer. Idag är Cambio ett e-hälsoföretag, som tillhandahåller smarta, pålitliga och användarvänliga lösningar för att förbättra vård och patientsäkerhet, med en marknadsledande position i Norden och närvaro i Storbritannien vilket inkluderar mer än 100.000 användare. De är engagerade i att förbättra hälso- och sjukvården samt patientsäkerheten. På kontoret i Mjärdevi, Linköping råder en välkomnande miljö med högt tekniskt kunnande. Prestigelösheten är hög vilket karaktäriseras genom kunskapsdelning och en vilja att lyckas tillsammans.

Som arbetsgivare har de lyckats väl med både mångfald och könsfördelning där de idag har en 50/50-fördelning.

Cambio arbetar ständigt med att vara i teknisk framkant och behöver nu förstärkning för att göra denna resa möjlig. Med stort fokus på förändring, nyutveckling och förädling söker vi nu dig som vill ta stort ansvar i denna resa.

ArbetsuppgifterI rollen som Chefsarkitekt kommer du att ta det övergripande ansvaret för systemarkitektur och teknologistrategi för COSMIC. Ditt primära ansvar är att driva och leda förändring och utvecklingen av COSMIC-produkter och dess systemarkitektur. Din roll är en viktig del i Cambios transformation mot en SaaS lösning och Continuous Delivery.
Du kommer ha det övergripande tekniska ledarskapet och bidra till att skapa en modern och agil utvecklingsorganisation. Som Chefsarkitekt kommer du ingå i ledningsgruppen för R&D och arbeta nära såväl produktledning, plattformsutveckling och utvecklingsteam samt att representera Cambio som produkt- och tekniskexpert i olika kunddialoger och presale-aktiviteter. Du kommer arbeta mot Svenska, Danska och Storbritanniska marknaden och arbeta nära utveckling i såväl Sverige som i Sri Lanka, dit resor även kan förekomma.

Formella krav
  • Universitets- eller högskoleutbildning med datavetenskaplig inriktning eller motsvarande
  • Gedigen erfarenhet av mjukvaruutveckling och software engineering
  • Flerårig erfarenhet som systemarkitekt av enterprise-system
  • Kunskap & erfarenhet av serverbaserad javautveckling & databaser
  • Kunskap & erfarenhet av webbapplikationsutveckling med teknologier helst som HTML5, Angular, Typescript och Javascript
  • Kunskap & erfarenhet av containerteknologi och cloudlösningar
  • Goda kunskaper om typiska stödsystem kring själva programmerandet, exempelvis Jenkins, Git, Bitbucket, Nexus, Jira, SonarQube
  • Erfarenhet av att jobba med testautomatisering, test driven development, continuous integration och deployment
  • Kommunikativ och erfarenhet av tekniskt ledarskap
  • Engelska i både tal och skrift
Vi tror vi att du är en driven och erfaren systemarkitekt som hänger med i den senaste utvecklingen och trenderna inom mjukvaruutveckling och IT i stort. Du har förmågan att tänka och arbeta strategiskt samt se både produkten i sin helhet men även lösa svåra tekniska problem djupt nere i källkoden. Du en naturlig ledare med stor samarbetsförmåga, gillar att coacha andra och bidra till kontinuerlig utveckling av vår utvecklingsorganisation. Du är kommunikativ, lösningsfokuserad och trivs i internationella sammanhang då vi har utvecklingsverksamhet i Sri Lanka samt kunder i Sverige, Danmark och UK. Du lockas av utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.