Chaufför / lagermedarbetare

Chaufför / lagermedarbetare

Har du tidigare erfarenhet som chaufför och vill bredda din roll med mer ansvar och varierade arbetsuppgifter? Uppskattar du även att arbeta i en säljande roll där du är företagets ansikte utåt? Läs vidare om möjligheten att utvecklas i en social roll som chaufför och lagermedarbetare för Stillströms Industrifärg AB.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stillströms Industrifärg AB.

Om företagetStillströms Industrifärg AB är en kunnig leverantör av färg och tillbehör för industrin. Företaget säljer våtfärg för metall, trä, plast, bil, flyg, tak, golv och rostskydd. I sortimentet finns även pulver, lim, olja, appliceringsutrustningar, skyddsmateriel, slip- och maskeringsmateriel samt sprayfärger. Företaget finns representerade i tre städer, Stockholm, Linköping och Eskilstuna.

Nu vill Stillströms Industrifärg utöka sin serviceverksamhet i Linköping med en säljinriktad och handlingskraftig chaufför, som ser långsiktigt på sin roll hos företaget.

ArbetsuppgifterI rollen ansvarar du för att köra ut varor till kunder i Östergötland, Småland och Sörmland. Arbetet innebär även att arbeta i Stillström Industrifärgs Servicecenter i Linköping med distribution av varor. Detta innebär plockning av order, bryta färg till rätt kulör, hantera kunder både i telefon och besök samt i övrigt förekommande uppgifter. Som Chaufför och lagermedarbetare är ditt främsta ansvar att leverera produkter till företagets kunder och att ta fram effektiva rutter och arbetssätt som passar dig, företaget och kunderna. Din roll blir att agera relationskapare med kunderna och därigenom arbeta för att öka företagets försäljning. Utöver detta kommer du läras upp på företagets lager, för att ha möjligheten att variera dina arbetsuppgifter de dagar som utkörningsbehovet inte är lika stort.

Formella krav
  • Erfarenhet som Chaufför
  • B-körkort
  • Meriterande: erfarenhet av lager
  • Meriterande: Truckkort och/eller ADR utbildning
Vem är du?
Du som söker trivs i rollen som chaufför och uppskattar mötet med andra människor. I rollen kommer du samtala med många människor dagligen, kollegor, kunder och allt däremellan. Därav är du en person som inte räds för att ta första steget i ett samtal och känner dig bekväm i sociala situationer. Du är även tillmötesgående mot dina kunder och anstränger dig för att leverera lösningar utefter deras behov. Utöver detta tar du stort ägandeskap över dina ansvarsuppgifter och är duktig på att planera och driva ditt eget arbete framåt. Du anpassar dig lätt till förändringar i schemat och hjälper gärna till med det som behövs samt är uppmärksam på när den hjälpen kan behövas.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: chaufför, utkörning, lager, lagermedarbetare, heltid, varierat, service, truck, Linköping, industri, sälj, östergötland
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!