Brand Ambassador / junior fältsäljare för Nick's till Conaxess Trade

Brand Ambassador / junior fältsäljare för Nick's till Conaxess Trade

Är du en energisk person som tycker om att prata med nya människor? Tjänsten innebär ett flexibelt och socialt jobb där du får möjligheten att arbeta med försäljning och marknadsföring för produkter med stora ambitioner.

Om företagetConaxess Trade täcker sju nationella marknader med ett unikt och effektivt distributionsnätverk, något som gör Conaxess Trade till Europas största självständiga distributör. De tänker globalt men agerar lokalt. Conaxess Trade representerar en mängd varumärken på den svenska marknaden. De arbetar både med välkända etablerade varumärken samt lanserar nya varumärken, koncept och produkter. Conaxess verkar inom en mängd produktkategorier och driver försäljning gentemot dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel och foodservice. Läs mer om Conaxess Trade här: http://www.conaxesstrade.com/se/

På uppdrag av Conaxess uppdragsgivare Nick's söker de nu ambassadörer runt om i Sverige för att fortsätta bygga upp varumärket och öka marknadsandelar. Nick's produkter lanserades 2017 för att bekämpa den höga sockerkonsumtion som finns i samhället. Fokus är att skapa produkter utan tillsatt socker och gluten, med minimal påverkan på blodsocker, utan att kompromissa med smak. Nick's har idag 3 produktkategorier men fortsätter att utveckla sortimentet. Du kan läsa mer om Nick's produkter här: www.Nicks.se

ArbetsuppgifterSom Brand Ambassador kommer du att arbeta ute på fältet med fullt fokus på Nick's produkter i nära samarbete med fältsäljarna. Arbetet innebär att du är ute i butiker hos befintliga kunder för att hjälpa till med merchandise, stärka varumärket på plats och följa upp och utveckla försäljningen. En stor del av arbetet innebär att vara Nick's representanter i obesökta kanaler såsom gym, simhallar, mindre butiker och servicehandeln. Du kommer även att ansvara för demos och samplingsaktiviteter på platser där slutkunder finns.

I rollen kommer du få vara med att påverka och bygga upp ett varumärke som går starkt idag, men som har stor vision och potential framåt. Du kommer få vara den personen som tar ut nya produkter på marknaden för att se de växa.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning
  • 1-5 års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat med service eller försäljning, tex i servicehandeln, på restaurang, snabbmatsrestauranger, abonnemangsförsäljning, reseledare mm. Personlig lämplighet och intresse för tjänsten väger upp erfarenhet.
  • B-körkort (automat räcker)
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Som person är du energisk och orädd för att ta kontakt med nya människor. Du är social, utåtriktad och serviceminded. I en flexibel roll där du till stor del styr din egen vardag ser vi att du tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du tycker om att jobba efter uppsatta mål och är resultatorienterad.

Övrig information
Start: 14/1 2019
Plats: Linköping/Norrköping med omnejd. Du kommer att få en tjänstebil och arbetet utgår från hemmet.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + provision
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, varumärke, servicehandel, dagligvaruhandel, fältsäljare, brand ambassador, nick's, chocklad, konfektyr, restaurang, service, försäljning, marknadsföring
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.