Lösningssäljare / B2B-säljare till Senion AB

Lösningssäljare / B2B-säljare till Senion AB

Är du tävlingsinriktad? Har du lätt för att förstå dig på andra verksamheter? Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning? Här ges du möjlighet att vara med på Senions fortsatta tillväxtresa i rollen som säljare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Senion AB.

Om företagetSenion grundades ur forskning från Linköpings universitet och företaget har sedan starten legat i framkant med sin inomhuspositioneringsteknik. Senions lösning "Senion IPS" används av några av världens största företag och ur den erfarenheten har Senion utvecklar en applikation för moderna och flexibla kontor som heter "Senion at Work".

Du kommer arbeta i ett säljteam tillsammans med 4 andra säljare. Ni sitter i fräscha nyrenoverade lokaler i centrala Linköping tillsammans med övriga kollegor på Senion.

Många av Senions kunder befinner sig i USA, vilket vanligtvis innebär att du reser dit kontinuerligt, för att göra affärer internationellt. Pandemin har påverkat dessa resor men målsättningen är att det ska komma igång igen framåt.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen, vilket innefattar allt från kartläggning och uppsökning av potentiella kundföretag till att boka möten, följa upp, bearbeta, skriva offerter samt stänga affärer och arbeta med kundvård. Produkten som du säljer är ny för många verksamheter. Vilket kräver viss utbildning av kunden, för att skapa en förståelse för behovet och värdet som produkten medför till kundföretaget. Därför arbetar du vanligtvis med säljcyklar på runt sex månader, där du under processens gång får presentera den ukika produkten för flera beslutsfattare i stora organisationer.

Säljteamet präglas av ett tävlingsinriktat men samtidigt hjälpsamt arbetsklimat, du kommer sitta mitt emot din kollega som jobbar med försäljning av samma produkt (Senion at Work). Ni tävlar och sporrar varandra i det vardagliga arbetet, men ni förväntas även dela era erfarenheter och kunskaper med varandra.

Formella krav
  • Du har arbetslivserfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Du besitter ett affärsmannasinne och tydligt eget driv
  • Du kommunicerar professionellt på svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet inom B2B-försäljning och/eller som lösningssäljare
För att lyckas i rollen har du ett stort eget driv och en vilja att ständigt utmanas i din roll som säljare. Vidare ser du arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer. Därtill räds du inte för att ta första steget in i ett samtal oavsett vem som är på andra sidan luren eller konferensbordet. Som person är du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Därtill är du ihärdig och jobbar vidare genom toppar och dalar, till dess du når dina uppsatta mål.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sales executive, account manager, säljare, junior säljare, sälj, sales, heltid, internationellt, USA, Linköping, Östergötland
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!