Arbetsledare till Wilzéns

Arbetsledare till Wilzéns

Lockas du av att arbeta i en föränderlig miljö där du har ett stort ansvar över olika team? Då kan du vara den rätta personen att söka till tjänsten som projektledare hos Wilzéns!

Om företagetWilzéns är idag ett väletablerat namn inom branschen. Sedan 2001 har företaget från dag ett haft målsättningen att utvecklas både erfarenhets-, kunskaps- och kulturmässigt och just därför befinner de sig där de är idag. I ständig rörelse, förbättring och tillväxt. Företaget växer vid varje uppdrag, det finns alltid något nytt att lära. Idag arbetar det 50 personer på företaget vilket i sin tur är fördelat mellan Wilzéns Byggtjänst AB samt Wilzéns Mark & Betongteknik AB. Det finns en bred kompetens inom bolagen vilket möjliggör att arbetsgrupper kan skapas exakt utifrån vad varje uppdrag kräver.

Wilzéns skapar möjligheten till att arbeta med stora uppdrag men den familjära kulturen präglar fortsatt ditt arbete. Företaget lägger stor vikt vid att du är en person som har en naturlig fallenhet för att samarbeta, det är på så vis uppdrag utförs på ett bra sätt. Wilzéns tror på sina medarbetare och stöttar dem samtidigt som ansvar och ägandeskap präglar arbetsrollen.

ArbetsuppgifterSom projektledare kommer du ha det yttersta ansvaret för cirka 12 personer som arbetar i 3-4 olika team kopplat till olika uppdrag. Du är den person som projektleder uppdragen med syfte att leda och fördela arbetet för att färdigställa uppdraget. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Kundkontakt
  • Skapa projektplaner
  • Vara ute på de olika uppdragen och stötta teamet i olika frågor
  • Administrativt arbete som exempelvis fakturering
Formella krav
  • Flerårig arbetslivserfarenhet från markentreprenader
  • Erfarenhet från referensverket AMA- Allmän material- och arbetsbeskrivning
  • God datorvana och kan behärska Excell
  • Arbete på väg
  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
För att lyckas i denna roll är du en person med mycket erfarenhet från denna bransch och som tidigare har arbetat på större markentreprenader. Att vara ödmjuk och strukturerad ligger naturligt hos dig då du som projektledare måste kunna att både dela med dig och ta in erfarenhet samtidigt som du ska våga ta klivet fram och strukturera upp. Att kunna samarbeta är en viktig förmåga för att kunna nå framgång i rollen som projektledare och det ställer därför krav på att du är en samarbetsvillig person som gärna byter ideér och andra tankar med övriga anställda. Du är en person som redan har erfarenhet från att agera lösningsorienterat under pressade situationer som exempelvis vid tidspress där stressen ofta är större än vanligtvis.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Östergötland, huvudkontor i Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, mark, projekt,projektledare, markentreprenad, byggledare
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.