Anläggare till Wilzéns i Linköping

Anläggare till Wilzéns i Linköping

Trivs du i en praktisk roll med mycket ansvar samt stor social kontaktyta? Vi söker dig som vill arbeta som anläggare på Wilzéns i Linköping. Ett företag som växer inom branschen och som ger dig ett stort ägandeskap i din roll som anläggare!

Om företagetWilzéns är idag ett väletablerat namn inom branschen. Sedan 2001 har företaget från dag ett haft målsättningen att utvecklas både erfarenhets-, kunskaps- och kulturmässigt och just därför befinner de sig där de är idag. I ständig rörelse, förbättring och tillväxt. Företaget växer vid varje uppdrag, det finns alltid något nytt att lära. Idag arbetar det 50 personer på företaget vilket i sin tur är fördelat mellan Wilzéns Byggtjänst AB samt Wilzéns Mark & Betongteknik AB. Det finns en bred kompetens inom bolagen vilket möjliggör att arbetsgrupper kan skapas exakt utifrån vad varje uppdrag kräver.

Wilzéns skapar möjligheten till att arbeta med stora uppdrag men den familjära kulturen präglar fortsatt ditt arbete. Företaget lägger stor vikt vid att du är en person som har en naturlig fallenhet för att samarbeta, det är på så vis uppdrag utförs på ett bra sätt. Wilzéns tror på sina medarbetare och stöttar dem samtidigt som ansvar och ägandeskap präglar arbetsrollen.

ArbetsuppgifterSom anläggare kommer du tillsammans med ett team om 2-3 personer ansvara för att det dagliga arbetet utförs på det uppdrag som tilldelats. Som anläggningsarbetare är du ansvarig över din del men i tätt samspråk med övriga i teamet. Du kommer dagligen ha kontakt med arbetsledaren för att leda uppdraget framåt. I arbetet förekommer det många varierande arbetsuppgifter, som att:
  • Arbeta med grundläggning, gräva ner plintar, lägga plattor, etc.
  • Förlägga VA samt EI eller andra ledningar i mark
  • Kvalitetsarbete tillsammans med våra arbetsledare som säkrar både miljö och kvalitet
  • Lättare utsättningsarbete
Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschens vanligt förekommande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta med laser
  • Meriterande med gymnasial utbildning från mark och anläggning
  • Erfarenhet av olika grundläggningsmetoder
  • Arbete på väg
  • B-körkort
För att lyckas i din roll som anläggare sätter du ett högt värde på att kunna samarbeta på ett kommunikativt sätt med ditt team och övriga i projektet. Fokus ligger alltid på att leverera det som är avtalat på ett professionellt sätt, därför gäller det att vara klar med uppdraget i tid och att hålla hög kvalité. Tack vara dina tidigare erfarenheter vet du att det är en tjänst där stresstålighet och förmågan till att kunna lösa problem är två viktiga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Östergötland, huvudkontor i Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bygg, mark, yrkesarbetare, anläggare, betongteknik, utsättning
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.