Affärsintresserad Rekryterare / Rekryterare till Ework

Affärsintresserad Rekryterare / Rekryterare till Ework

Har tanken slagit dig om att arbeta på ett tillväxtbolag med starka värderingar och entreprenörsmässig företagskultur? Då är Ework som marknadsledande, självständig och oberoende konsultförmedlare med fokus på bland annat IT, telekom, teknik och affärsutveckling vara rätt arbetsplats för dig.

Om företagetEwork Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur vilket visar sig i deras ambition att ta en ledande och innovativ roll på marknaden. Hos Ework får du möjligheten att vara en del av, samt bidra till, en härlig och framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor.

ArbetsuppgifterI rollen som rekryterare är du den i kundteamet som dagligen sköter kontakten med kunder, leverantörer och konsulter. Du ansvarar för hela processen från första kontakt med att fånga upp konsultbehovet, att matcha och presentera rätt konsult till uppdraget till att konsulten är på plats. Du arbetar med en mängd olika kontaktytor varje dag, både externt och internt, för att sätta dina affärer. I rollen kan du komma att agera rådgivande kring upphandling av konsulttjänster vad gäller kompetens, erfarenhet, prisbild samt i form av en expert på området som ger din bild av konsultmarknaden. Du kommer att bygga upp ett starkt nätverk av samarbetspartners, specialistbolag och enmanskonsulter via olika nätverksträffar och relationsbyggande evenemang, där du redan från början får tillgång till Eworks egna konsultnätverk.

Formella krav
  • Erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av att arbeta mot företagskunder
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska
Som Sourcing Partner hos Ework Group tror vi att du har ett starkt driv och lätt för att skapa och etablera relationer både med kunder och leverantörer. Du kommer ingå i ett affärsfokuserat och resultatorienterat team där ni kommer mätas på teammål, vilket gör att man gärna ser att den som kommer in är en klassisk lagspelare som ser till helheten samt vill vara med och tillföra till gruppens resultat. Vi tror också att du har en förmåga att sammankoppla ditt driv och målmedvetenhet med en affärsmässighet där du alltid bär med dig affären i dialog med kund och leverantör.

Identifierar du dig även med våra värdeord angelägen, professionell och uppmärksam är du vad vi kallar en Eworker.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ework.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, konsultmäklare, konsultförmedlare, konsultinköpare, consultant sourcer, rekrytering, rekryterare, HR, Human Resources, sälj, search, intervju, rekrytering, heltid, Linköping, Ework
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.