Account Manager / säljare till Onslip Cloud

Account Manager / säljare till Onslip Cloud

Vill du accelerera din utveckling inom företagsförsäljning? Vill du göra framgångsrika affärer och skapa skillnad för småföretag? Drivs du av utmaningar och att ständigt bli bättre? Om svaret är ja så är detta rätt tjänst för dig! Onslip Cloud erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i rollen som Account Manager!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Onslip Cloud.

Om företagetOnslip Cloud är ett startup-bolag som utvecklar molnbaserade kassasystem för restauranger och småföretag. Företaget är en stark aktör inom betalningslösningar och en pionjär inom digitalisering. Onslips uppdrag är att hjälpa småföretag att lyckas genom att förenkla deras vardag, minska administration, stärka kundnöjdheten och öka lönsamheten.

Du blir en del av ett härligt team som består utav 15 personer. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i organisationen i takt med att bolaget expanderar.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvarar du för hela försäljningsprocessen för både befintliga och potentiella kunder. Du planerar, bokar och genomför kundmöten, bygger upp din kundbas, förhandlar samt skriver offerter och stänger affärer. I rollen blir det viktigt att upprätthålla en god kundrelation genom kontinuerlig uppföljning. Kunderna finns främst inom kafé, restaurang, salong och butik. Din framgång grundas i att kunna bygga relationer och genom kunskap förstå kunders utmaningar för att stötta dem till en lönsammare affär.

Du blir en central spelare i bolagets expansion och rapporterar direkt till försäljningschefen. Du får en grundutbildning i hela Onslips erbjudande till marknaden och genomgår kontinuerlig coachning och utbildning inom försäljning. Du förväntas att fördjupa dina kunskaper löpande om betalningsbranschen och digitala tjänster riktade mot restaurang och småföretag. Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor inom marknad, kundtjänst och logistik där ni tillsammans hittar de bästa lösningarna för varje kund. Tjänsten erbjuder dig frihet med stort eget ansvar där du får möjligheten att utvecklas inom försäljning i en platt organisation.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet av försäljning och/eller mötesbokning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Avslutad eftergymnasial utbildning inom försäljning, marknad och/eller ekonomi
  • Meriterande: Språkkunskaper utöver engelska, t ex arabiska, syrianska, kinesiska, thailändska, etc
För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för försäljning och att skapa affärer. Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor och du visar ett stort intresse för andras perspektiv. Vidare är du prestationsorienterad där du genomför ditt arbete ansvarsfullt med en hög kvalité och ett högt tempo. Om du sliter för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig en lång arbetslivserfarenhet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Fast lön + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, försäljning, sälj, affär, kund, digitalisering, betalningssystem, kassasystem, system, kassa, lösning, molnbaserat, cloud, restaurang, små företagare, säljutbildning, B2B, möten, Onslip Cloud, Linköping, rekrytering, heltid
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!