Servicetekniker automation till Bravida Linköping

Servicetekniker automation till Bravida Linköping

Dina arbetsuppgifter

Är du en strukturerad, serviceinriktad tekniker? Då har vi rollen för dig! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt och nu förstärker vi serviceorganisationen inom ventilation i Linköping där vi söker servicetekniker inom automation.

Som servicetekniker inom automation på Bravida arbetar du fritt i många olika typer av serviceuppdrag och ingen dag är den andra lik. I din roll ansvarar du för att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder och dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Service och entreprenader inom automation och ventilation.
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
I din roll arbetar du med både teknisk problemlösning och har mycket kontakt med kunder och självklart utför du varje uppdrag i enlighet med våra höga krav på kvalitet och säkerhet.

Din profil

Vi söker dig med teknisk utbildning/erfarenhet inom ventilation och automation. Förhoppningsvis har du flerårig erfarenhet inom yrket, men för rätt person finns även utrymme att anställa dig som är en nyexaminerad automationstekniker, då har vi möjlighet att erbjuda internutbildning. B-körkort är ett krav i denna tjänst då ditt arbetsområde täcker Östergötland.

Du är en engagerad och driven person med ett gediget intresse för teknik och service. Du har förmåga att se möjligheter i det dagliga arbetet och använder detta för att utvecklas. Du trivs bra i en social miljö och har lätt för att samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I denna tjänst har Bravida valt att samarbeta med 2Complete Group. Eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi därför till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073 - 365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden, det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare! Vi har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Bravida i Linköping är en stor arbetsgivare med avdelningar inom vs, el och ventilation där Ventilationsavdelningen även innefattar områdena automation, värmepumpar/kyla samt energi. På Ventilationsavdelningen är vi 21 tekniker som alla vet vad nöjda kunder innebär.

Bravida Way - vår egen kultur och vårt arbetssätt. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång. När du växer, växer vi!