Säkerhetstekniker inom brand till Bravida i Linköping

Säkerhetstekniker inom brand till Bravida i Linköping

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en säkerhetstekniker brandlarm till vår avdelning i Linköping.

Om jobbet
Som brandlarmstekniker på Bravida i Linköping arbetar du självständigt i många olika typer av entreprenadsprojekt och serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik, dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation, driftsättning/avprovning och programmering av brandlarmanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Stödja våra kunder i användandet av deras brandlarmanläggningar
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som i första hand har flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallationer. Erfarenhet inom el eller styr & regler ser vi som meriterande. Arbetet kräver även att du har en viss kännedom inom dator- och nätverkslösningar. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och brinner för uppgiften att genomföra installationer/driftsättningar av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd och har en god förmåga att utveckla affärsrelationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet.

Ett krav anställning har är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

Om Bravida
Bravida som är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Bravida i Linköping är en stor arbetsgivare med sina tre avdelningar inom el och säkerhet, vs och ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta sig projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På el- och säkerhetsavdelningen är vi ett drygt 40 montörer och tekniker som backas upp av nio projekt-/serviceledare, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just el och säkerhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med ny organisation och massa positiv enrergi, men vi behöver bli fler och söker därför en ny kollegor.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Vi är drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan senast den 2020-10-30. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

Bravida som har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här eller läs mer och Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (1 dag kvar)