Elektriker till Bravida i Linköping

Elektriker till Bravida i Linköping

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi flera elektriker som vill ta nästa steg tillsammans med till vår avdelning i Linköping.

Om jobbet

Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra el-installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Installation inom el
 • Utredningar och felsökningar
 • Åtgärdsförslag och genomförande
 • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida Linköping arbetar med både el och vs. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad och gärna ECY-certifierad elektriker med några års erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet som ledande montör.

Som elektriker på Bravida arbetar du såväl självständigt som i team med andra kollegor på våra entreprenader som vi har i Linköping med omnejd. I dina arbetsuppgifter ingår bla:
 • att ansvara för uppdragets tekniska utförande inom ramen för dina arbetsuppgifter
 • att rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten
 • vara delaktig i vårt förbättringsarbete
Tjänsten som elektriker är ett fritt och ansvarsfullt arbete. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Här har du chansen att komma till ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder.

Inom Bravida i Linköping har vi avdelningar inom el, vs, ventilation och kyla. På vår EL-avdelning har vi underavdelningar inom Säkerhet, Lås, Service och Entreprenad. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar flera teknikområden. Tillsammans i Linköping är vi ett starkt team och hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med härliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt.

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer, är ansvarstagande och serviceminded i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika projekt och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 april 2021.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (5 dagar kvar)