Bravida söker filialchef till vår serviceavdelning inom ventilation i Linköping

Bravida söker filialchef till vår serviceavdelning inom ventilation i Linköping

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en driven filialchef inom ventilation till vår serviceavdelning i Linköping.

Om jobbet
I rollen som filialchef på Bravida ansvarar du för att med utgångspunkt från krav, målsättningar och interna policys, leda och utveckla filialens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet. Mer konkret innebär arbetsuppgifterna att:
  • Aktivt medverka i affärsförhandlingar, anbud- och offertgivning och avtalsskrivningar
  • Säkerställa att koncernens ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, inköp, arbetsmiljö, code of conduct, attest/beslutsrättsinstruktion, ekonomi och interna processer efterlevs
  • Ledaransvar för samtliga medarbetare på avdelningen samt genomföra utvecklings- och lönesamtal med direktrapporterande årligen
  • Aktivt arbeta med att utveckla och bevara kundrelationer.
  • Leda och planera enhetens produktion och säljarbete tillsammans med projektledarna.
  • Vara uppdaterad och ligga i framkant inom branschområdet.
Vidare innebär arbetet mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Du rapporterar till, och har ett nära samarbete med avdelningschef.

Bravida i Linköping är en stora aktör på den Östgötska marknaden med avdelningar inom ventilation, vs, el och säkerhet. Samarbetet är gott och målsättningen är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På serviceavdelningen i Linköping är vi 15 tekniker och två tjänstemän som tillsammans bildar ett bra team som inte bara är proffs på ventilation utan även brinner för service och kundnöjdhet. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga medarbetare, vara en del av den stora avdelningens många spännande och utmanande projekt!

Vem är du?
Vi söker dig med teknisk högskoleexamen eller annan jämförbar teknisk utbildning, 4-5 års branscherfarenhet inom ventilation samt dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du har sedan tidigare erfarenhet av projektledning, upphandlingar samt god förhandlingsvana. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom administration och ekonomi då det är centralt i rollen. B-körkort är ett krav.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv och din yrkesroll. Du är målfokuserad, affärsmässig och är en driven entreprenör. Då rollen har direkt koppling till kund och service är det viktigt att du trivs med mycket social kontakter, många kontaktytor och en dynamisk arbetsmiljö. Du når framgång i din yrkesroll genom ditt ödmjuka förhållningssätt och goda förmåga att kommunicera.

Intresserad?
Passar du in på profilen? I så fall skickar du ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. OBS! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 8 mars.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (11 dagar kvar)