Ekonom till Boardeaser i Linköping

Ekonom till Boardeaser i Linköping

Är du en kommunikativ och serviceinriktad ekonom?

Boardeaser söker nu en utbildad ekonom med systemintresse, som vill ta en aktiv roll i vår utveckling samt bidra till vår och våra kunders resa framåt.

Boardeaser är en innovativ digital tjänst som automatiserar analys- och rapportarbete för företag i alla storlekar, från småbolag till koncerner.

Tillsammans ser vi till att du blir expert på våra verktyg samtidigt som du får möjlighet att påverka vår resa mot att bli en världsledande tjänst. Du kommer utmanas av kompetenta kunder och bli en kändis i branschen allt eftersom vi växer. Låter det spännande?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer bli expert inom en rad områden som koncernkonsolidering, rapportering och finansiell analys. Du kommer få tillfälle att jobba med många bolag och koncerner inom olika branscher, storlekar och komplexitet.
 • Hjälpa koncernkunder sätta upp koncern och hantering för löpande konsolidering
 • Svara på frågor om ekonomirapportering och ge support kring verktyget
 • Stötta kunder som köpt rapporteringsverktyg att komma igång
 • Hjälpa kunder bygga upp sin rapportering - i workshopformat
 • Nykund och merförsäljning
 • Vara delaktig i produktutvecklingen
Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i rollen är du utbildad ekonom. Du har med fördel erfarenhet ekonomistyrning och rapportering och har ett stort intresse för system och Saas-lösningar. Ett plus är även om du har erfarenhet av rapportering till t.ex. styrelse och investerare, koncernrapportering, utländsk redovisning eller Due Diligence-processer.

Personliga egenskaper

Som person är du analytiskt lagd och tycker det är kul med kundkontakter och duktig på att fånga upp kunders behov och intressen. Du är intresserad av system och lösningar samt har ett strukturerat arbetssätt och tänkande och strävar efter att hela tiden förbättra och effektivisera ditt arbete. Boardeaser värdesätter en öppen och framåt personlighet tillsammans med känsla för timing och situation. Vidare ska du trivas i en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansarbete när det passar.

Om Boardeaser

Vi är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Stockholm och Linköping.

Boardeaser AB driver sedan 2016 en innovativ SaaS-tjänst för bolagsstyrning. Våra användare är styrelsemedlemmar och ledningsgrupper. Tjänsten erbjuder verktyg för styrelsemöten, ekonomisk rapportering, analyser, compliance och dokumentlagring. Vi har idag drygt 20 000 användare och Boardeaser har på några år blivit ett centralt verktyg för ca 4 000 styrelser i Sverige, flera av dem börsnoterade.

Läs gärna mer om oss på: https://boardeaser.com/

Vad erbjuder företaget dig?
 • vara med på en spännande startupresa
 • ett tajt och engagerat medarbetargäng
 • bygga din kunskap om hur olika typer av bolag jobbar med ekonomistyrning, rapportering, konsolidering m.m.
 • arbeta direkt mot vd och CFO i stora och små bolag
 • en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar
I denna rekryteringsprocess samarbetar Boardeaser med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Andreas Oliw på 072- 010 18 07. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)