Kvalitet- och säkerhetssamordnare till Bixia

Kvalitet- och säkerhetssamordnare till Bixia

Bixia är ett av Sveriges största elbolag. Vi växer ständigt och har idag över 250 000 kunder och en omsättning på cirka 2,3 miljarder. Vi ägs av sju regionala bolag, vilket ger oss en stark lokal förankring. Vi arbetar aktivt för utvecklingen av närproducerad förnybar el och är ett av de elhandelsbolag som köper in mest småskaligt producerad el i Norden. Energibranschen står inför många spännande utmaningar där vårt fokus är att vara en fortsatt stark och långsiktig aktör på den svenska och nordiska elmarknaden.

Vårt erbjudande

Elhandlarbranschen står precis som många andra branscher inför förändringar. Bixias mål är att skapa kundnöjdhet, tillväxt och effektivitet. Den digitala utvecklingen förändrar hela vårt samhälle i grunden och vår bransch är inget undantag.

Bixias avdelning för Verksamhetsutveckling har som uppdrag att agera motor i Bixias verksamhetsutveckling och vår digitala utveckling. I det ingår även att ta ansvar för Bixias verksamhetsledningssystem där kvalitet, miljö och arbetsmiljö (KMA) samt laguppfyllnad och säkerhetsarbete ingår. Vi ser ökande krav kring informationssäkerhet samt rörande säkerhet generellt, likaså ökande krav på att Bixia har kontroll över uppfyllande av gällande lagar, regler och policys.

Nu söker vi en kvalitets- och säkerhetssamordnare som vill driva fram förbättrade arbetssätt och kontroll för Bixias kvalitet- och säkerhetsarbete. Du kommer att både arbeta med våra olika affärsområden men också tillsammans med Bixias verksamhetsutveckling och våra partnerns inom Tekniska verken koncernen. I koncernen finns den centrala styrningen över ditt kommande ansvarsområde. Du har kollen på hur vi ska applicera de centrala kraven i genomförandet på Bixia. Du vet alltså vad vi behöver göra samt säkerställer att det blir gjort i rätt tid, till rätt kostnad med rätt kvalitet.

Du är van vid att driva verksamhetsutvecklings- och förändringsarbete.

Vem är du?

Som person är du konsultmässig, resultatorienterad och har en förmåga att se affärsnyttan i ditt arbete. Du kan självständigt driva och har förmåga att strukturera ditt arbete. Du är kommunikativ i ditt arbetssätt och har lätt för att skapa relationer på alla nivåer. Du är van att "hugga i" oberoende av uppdrag eller område.

Självklart är det en stor fördel med erfarenhet av KMA relaterade frågor samt om du har arbetat med säkerhetsfrågor både avseende information som verksamhet. Meriterande är även om du har juridiska kunskaper samt erfarenhet av att följa upp efterlevnad av lagar, regler och policys.

Du har en god förmåga att ha en överblick, se helhetsperspektiv och att med god framförhållning identifiera möjligheter och risker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team. Du har relevant utbildning eller erfarenhet för uppdraget. Körkort är ett krav.

På Bixia håller vi högt tempo och jobbar mycket i team. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till att övervinna bolagets utmaningar. Du får en spännande och omväxlande tjänst med möjlighet att skapa framgång i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av tjänsten och vill ha mer information, välkommen att kontakta Anders Larsson, Verksamhetutvecklingschef, 013-20 92 50. Facklig information lämnas av Bo Karlsson, Unionen, 013-20 91 12 eller Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Henric Wedenberg, HR-konsult, 013-20 92 76.

Välkommen med din ansökan
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2018-08-12.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 12 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.