Quality Coordinator till BioReperia

Quality Coordinator till BioReperia

Vi söker en QA/QC koordinator som lockas av utmaningen att utveckla arbetet med att säkra högsta kvalité och leda certifieringsprocesser i ett bolag vars vision är att revolutionera cancervården och därigenom minska många människors lidande.

Dina arbetsuppgifter

För oss är kvalité och regelverk essentiellt för vår framgång. Eftersom våra produkter är nya för marknaden, saknas ofta "upptrampade stigar", vilket kräver nytänkande och kreativitet inom området kvalitet och certifiering. Du kommer ansvara för kvalitets- och regulatoriska frågor inom alla delar av bolaget där du förväntas agera såväl stöttande som kravställande. Vi vill att du initierar och projektleder de förbättringar som krävs för att vi ska fortsatt hålla högsta nivå på vårt kvalitetsarbete och för att våra produkter kan certifieras och lanseras på marknaden för medicinsk diagnostik. I din roll kommer du ha stöd av kompetens internt såväl som externt.

Arbetsuppgifter i korthet:
  • Bygga upp kvalitetssystemet i alla delar av bolaget
  • Tillse att vi uppfyller krav inom relevanta regleringar och standarder
  • Ansvara för att alla processer i bolaget är kvalitetssäkrade, dokumenterade och följs upp löpande
  • Ansvara för CE märkning på våra produkter
  • Driva avvikelsehantering
  • Genomföra riskanalyser och driva förbättringsarbete
Din profil

Vi söker dig som har en relevant högskoleexamen gärna med inriktning kvalitet eller med ett stort intresse att utvecklas åt det hållet. Har du viss arbetserfarenhet inom området är det meriterande men inte ett krav. Vi erbjuder dig externt stöd för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att växa in i rollen.

Du har ett pragmatiskt förhållningssätt, du är trygg i din person vilket gör att du möter såväl kollegor som externa parter med trovärdighet kombinerat med ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du lockas av att på sikt ta ett helhetsansvar och utveckla ditt område på det sätt som gynnar företaget bäst. Du är nyfiken på nyheter inom området och håller dig kontinuerligt uppdaterad.

Du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande

Vi erbjuder en roll i ett bolag vars vision är att revolutionera cancervården och därigenom minska många människors lidande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar BioReperia med Skill. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson på 0708-52 32 36, lena.johansson@skill.se.

Övriga frågor besvaras av Anna Erkstam anna.erkstam@bioreperia.com eller +46 (0)793322141
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Many anti-cancer drugs fail due to efficacy issues.
BioReperia has developed a unique zebrafish tumor xenograft (ZTX™) technology platform that provides functional in-vivo predictions of treatment efficacy in only 5 days.
Our goal is to increase the speed and accuracy of diagnosis and treatment planning for cancer patients, leading to identification and use of effective drugs for each individual cancer patient, ensuring positive treatment outcomes and extending survival.

BioReperia is a privately-owned medical diagnostics company that was founded in September 2015 based on technology developed at Linköping University in Sweden. The company has five fulltime working employees in addition to the 2 founders who works part time.
The main office is placed in Linköping.