Kvalitetskontrollant till Beyond Gravity i Linköping

Kvalitetskontrollant till Beyond Gravity i Linköping

En utåtriktad och produktionsnära roll väntar dig som antar utmaningen som Kvalitetskontrollant på Beyond Gravity i Linköping. Här bidrar du till att kvalitetssäkra rymdprodukter!

Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitetskontrollant tillhör du ett team om 8 personer vars uppdrag spänner över alla delar av produktionsprocessen, från mottagning av gods till kontroll av färdig produkt. I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom inköp, beredning och produktion men även brett över företaget kopplat till de projekt som pågår.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:
  • Ankomstkontroll
  • Kontroll och verifiering av råmaterial
  • Mätning och inspektion av inkommande artiklar
  • Kontroll av dokumentation
  • Aktiv support till produktion och produktionsberedning
  • Inspektion under pågående tillverkning
  • Att utföra inspektion hos leverantör i samband med leverans
  • Att delta i felutredning/felhantering
  • Att delta i det generella kvalitetsarbetet inom avdelningen vad gäller förbättringsarbete och processutveckling.
Din profil

För att trivas i rollen som Kvalitetskontrollant ser vi att du har tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkningsindustri. Ett krav för tjänsten är goda kunskaper i ritningsläsning samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har en utbildningsbakgrund inom teknik på gymnasienivå eller motsvarande.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av mätteknik och hantering av mätutrustning. Du har gärna ett truck- och traverskort, samt en vana av att hantera dessa verktyg.

Som person har du gott sinne för ordning och reda men även ett driv och målfokus i ditt arbete. Du är noggrann och månar om att följa processer och procedurer samtidigt som du har god bedömningsförmåga och ser till helheten. Du månar om att bygga långsiktiga relationer med både kollegor och leverantörer samt bidrar till en god stämning och ett bra samarbetsklimat.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Eriksson via emma.eriksson@skill.se

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beyond Gravity förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 170 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer.

Project Kuiper är ett stort projekt som Beyond Gravity har tagit sig an i partnerskap med Amazon. Projektet går ut på att öka den globala bredbandstillgången genom en konstellation av satelliter i Low Earth Orbit (LEO). Det är den enskilt största beställningen i företagets historia och Beyond Gravitys uppdrag blir att utforma och skapa de skalbara dispenseringssystemen för satellitnätverket.

Beyond Gravity befinner sig i en spännande utvecklingsfas och tillväxt och de söker nu dig som vill vara med på resan i en roll som kvalitetskontrollant. Tillsammans med Beyond Gravity kommer du får vara en del av detta spännande globala projekt som kommer leda till ett snabbt bredband till ett överkomligt pris för människor i hela världen.