Mekaniker, Reparatör av Cyklar och Trädgårdsmaskiner

Mekaniker, Reparatör av Cyklar och Trädgårdsmaskiner

Vi söker nu ytterligare en duktig och driven mekaniker till vår serviceverkstad. Vår verkstad har vuxit mycket på senare år och fler och fler väljer att komma till oss med sina produkter. Våra kunder förväntar sig att få en hög servicenivå i vår verkstad med korta väntetider och framför allt nogranna och proffsigt utförda reperationer.

Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, har intresse och att du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som mekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på framförallt Cyklar men även ett intresse och kunnade av att reparera trädgårdsmaskiner värdesättes högt.

Urval sker löpande. Tjänsten kan tillsättas tidigare.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:
  • Ett stort värde att ge våra kunder en mycket hög service
  • Stresstålig
  • Erfarenhet av tidiagre arbete rekommenderas
  • Ett gott kundbemötande
Mer info
Kontaktperson Stefan Andersson
Telefon 013-314646
Email Mejla Stefan Andersson
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bertilandersson.nu
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är, och har alltid varit, att sälja kvalitetscyklar och trädgårdsmaskiner till rätt pris.

Vi jobbar bara med kända varumärken och för oss är det en självklarhet att ha service och reservdelar till det vi säljer. Vi levererar alla våra produkter monterade och justerade, allt för att du som kund ska få ett långt och bekymmersfritt ägande till din kvalitetsvara.

Familjeföretag i tredje generationen

Bertil Andersson startade sin verksamhet i en källarlokal på Gråbrödragatan 1948, efter flera år som aktiv tävlingscyklist. Från början var det i första hand en verkstad, men när Bertils son Lasse kom in i bilden började företaget även jobba med försäljning och verksamheten fick mer inriktningen av butik och serviceverkstad.

I dag är Bertil Andersson Cykel & Motor Linköpings ledande cykel- och trädgårdsbutik. Verksamheten drivs i dag i tredje generationen av Bertils son Lasse och sonsonen Stefan. Tillsammans med flera duktiga medarbetare i butiken på Duvkullestigen 9 ser de till att alltid leverera riktiga grejer, precis som företaget gjort sedan 1948.