Vill du arbeta extra som receptionist i centrala Linköping

Vill du arbeta extra som receptionist i centrala Linköping

Har du ett öga för detaljer samtidigt som du värdesätter att vara företagets ansikte utåt? Låter detta som något är för dig? Välkommen att ansöka.

Om uppdraget
Vi söker nu 2st vikarier med erfarenhet av kundbemötande och som trivs med serviceinriktade arbetsuppgifter. Du kommer i rollen att arbeta hos vår kund på tre olika receptioner som finns centralt Linköping. Vid start kommer du att bli upplärd av ordinarie personal och man arbetar ofta i mindre team i receptionerna. Du bör ha möjlighet att kunna arbeta ca 2-3 vardagar i veckan och ibland kan du bli inringad med kort varsel pga. frånvaro. Vi ser helst att du är intresserad av heltidsarbete under några veckor för sommaren 2022.

Dina arbetsuppgifter
Som receptionist ger du informationsservice samt hanterar mottagningen av besökare på ett professionellt sätt. Arbetsuppgifter kan också innebära tidsbokningar och besöksregistrering. Vi ser att du är bekväm med att svara i telefon och koppla vidare samtal. För rollen ser vi också att du är noggrann och strukturerad såväl som trevlig i ditt bemötande. Att ha ett flexibelt förhållningssätt är en förutsättning då du kommer vikariera för ordinarie personal.

Dina kvalifikationer
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning så som ett annat extrajobb, student, pensionär mm.
  • Erfarenhet av arbete med människor och kundbemötande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office och god datorvana
  • Meriterande med erfarenhet som receptionist
  • Ytterligare merit med möjlighet att arbeta sommaren 2022
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till ett givande arbete där du dagligen bemöter besökare och får utvecklas i rollen som receptionist.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2022-05-16.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare sanna.perjons@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (51 dagar kvar)