Orderläggare sökes för ett uppdrag i Linköping

Orderläggare sökes för ett uppdrag i Linköping

Har du tidigare erfarenhet som orderläggare? Tycker du nedan annons känns intressant? Sök redan idag.

Om uppdraget


Vi söker just nu för vår kunds räkning en orderläggare. Dina ansvarsområden kommer bland annat att vara att hantera inköpsanmodor, beställningssystem samt hantera frågor kring beställningar och godsmottagning. Uppdraget är på heltid och har start i augusti fram till och med 31 december 2022 med goda möjligheter till förlängning. Placering i Linköping.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter för denna tjänst kommer bland annat att innebära handläggning av beställningar på förbrukningsmaterial, handläggning av beställningar på medicinteknisk utrustning samt handläggning av inkommande kundtjänstärenden. Utöver detta kommer du hantera handläggning av inkommande inköpsfakturor och felaktiga varumottag, inkommande avrop för leasingbilar och förmånsbilar samt interna beställningar (catering/gåvor). Arbete sker i ekonomisystem Unit4 Business World samt ärendehanteringssystemet Marval. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du är kommunikativ och har ett gott samarbete med andra.

Dina kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning
  • KY-utbildning eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet
  • Van att jobba i ett affärssystem / beställningssystem, gärna från Unit4
  • Hanterar svenska obehindrat både i tal och skrift
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare på: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (50 dagar kvar)