Masttekniker

Masttekniker

Ditt uppdrag

Nu söker vi Masttekniker till både Linköping och Kalmar. Som Masttekniker kommer du vara en del av vårt team som arbetar på höga höjder, bl. a. i mobilmaster.
Telekombranschen är ständigt under utveckling och hela tiden ställs högre krav på täckning och datakapacitet. Därför behöver vi bygga ut, uppgradera och underhålla 4G och 5G-näten kontinuerligt. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som installation av antenner, fiber och kraftkablage, switchar, strömförsörjning samt konfigurering av telekomspecifik utrustning, dokumentation, planering och felsökning. Arbetet sker i hela södra Sverige, så resor och övernattningar förekommer.
Hos oss kommer du ha daglig kontakt med våra projektledare, övriga kollegor samt kunder vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Vi erbjuder dig en provanställning med förhoppning om att vi är rätt för varandra så den kan leda till en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom teknik eller el med god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har kunskap om IP-nätverk samt telekom- och elinstallationer. Du kan idag vara i början av din karriär och exempelvis arbeta som Masttekniker eller annat yrke med teknisk inriktning och är nu redo att ta ditt nästa steg. Har du tidigare höghöjdserfarenhet är detta givetvis en fördel. Det är dessutom meriterande med teknisk erfarenhet av telekomrelaterad utrustning.

Då arbetet innebär daglig kontakt med såväl kollegor som kunder, ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm att vilja utvecklas inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som Masttekniker har du förmågan att vara flexibel och ta dig an ditt arbete systematiskt och med noggrannhet.

Övriga kompetenskrav:
  • B-körkort
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift
För alla anställningar kräver vi utdrag ur belastningsregistret då vi i många fall arbetar med utrustning och kunder som är en del av samhällets kritiska funktioner.

Axians erbjuder
Du erbjuds chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos våra uppdragsgivare som är några av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet, stark ekonomi samt ägarstruktur och som kännetecknas av entreprenörskap och autonomi.

Din ansökan

Vill du arbeta tillsammans med oss på Axians? Vid frågor, vänligen kontakta Mikael Melander på mikael.melander@axians.com eller tfn 070-656 91 05.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Om AxiansAxians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom så väl den privata som offentliga sektorn.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Med styrkan av ett team på över 400 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Med två egna datacenter med en infrastruktur i framkant och världens största molnleverantörer i ryggen, har Axians startat en resa för att bli nordens främsta leverantör av Hybrida ICT-lösningar. Axians i norden omsätter närmare 550 miljoner kronor och har 10 kontor i Sverige och Danmark.