Installationstekniker

Installationstekniker

Axians har mer än 20 års erfarenhet inom installationstjänster och söker nu fler medarbetare till ett utvecklande och roligt arbete som Installationstekniker med arbetsplats i Linköping.

Uppdrag

Du kommer få möjlighet att jobba med teknik som är under ständig utveckling. I dina arbetsuppgifter ingår installation av telekomutrustning och IT-utrustning såsom nybyggnationer, ombyggnationer och rivningar efter kundernas önskemål. Dessutom driftsättning genom data-, kraft- och fiberkablage. Dokumentation av installation förekommer i det dagliga arbetet samt underhåll, felsökning och planering.

Ni kommer att få en handledare på plats och kommer att arbeta i team om ca 10 personer där ni tillsammans hjälps åt med arbetsuppgifterna.

Din kompetensprofil

Vi söker dig som har minst 2 års arbetserfarenhet av installation och utbildning inom el, tele, teknik eller nätverk på minst gymnasienivå. Som person tror vi att du har ett gediget IT- och teknikintresse och har en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att lösa problem. För att lyckas i uppdraget är du även strukturerad och resultatorienterad. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift samt är bosatt i Östergötland.

Om Axians

Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. I en ständigt vaken och allt mer uppkopplad värld behöver IT-lösningar och kommunikationsinfrastruktur vara under konstant utveckling. Med styrkan av ett team av över 450 IT- och Telecomspecialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation

Vid frågor

Vid frågor eller ytterligare information, vänligen kontakta rekryterande chef Stefan Karlsson, stefan.karlsson@axians.com Vi tar emot ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. Med styrkan av ett team på över 400 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 8000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Med två egna datacenter med en infrastruktur i framkant och världens största molnleverantörer i ryggen, har Axians startat en resa för att bli nordens främsta leverantör av Hybrida ICT-lösningar. Axians i norden omsätter närmare 550 miljoner kronor och har 10 kontor i Sverige och Danmark.