Supporttekniker till spännande företag!

Supporttekniker till spännande företag!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Hela rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten eller företaget sköts av Studentwork. Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!Dina arbetsuppgifter


Som supporttekniker kommer du att jobba med Hårdvaru-support och inkommande ärenden i data- och telekomhallar. Vår kunds data- och telekomhallar är öppna dygnet runt och i denna roll kommer du att jobba fyra-skift med ett skiftande schema.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Utbyte av hårdvara
  • Uppgradera hårdvara
  • Omstarta hårdvara
  • Enklare felsökning av hårdvara
  • Enklare felsökning och systemadministration
På sikt kan rollen också komma att utvecklas och då kan du bland annat jobba med koordinering av ärenden och skapa samt uppdatera dokumentation. På sikt kan du också bli den första kontaktpersonen vid tekniska incidenter.

Placeringsort: Linköping, Mjärdevi

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Arbetstider: Skiftarbete vardagar och helg. Arbetspassen är oregelbundna enligt gällande skiftschema.

Din profil

Vi söker dig med minst gymnasieutbildning med inriktning mot IT/teknik och med tidigare erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter. Du ska ha goda tekniska kunskaper och ett stort tekniskt intresse, gärna grundläggande kunskaper inom systemadministration. I denna roll är det också viktigt att du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska avseende tal och skrift.

Som person tror vi att du är social, serviceinriktad och driven. Du ska ha tidigare erfarenhet av skiftarbete och inte ha några problem med att arbete varierade tider samt helg. Vidare tror vi att du som söker arbetar bra i grupp och är strukturerad och noggrann.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är tillhör en större koncern inom ICT (information communication technology) med ca 8 000 medarbetare globalt. De levererar lösningar och tjänster till en bredd av organisationer inom den privata och offentliga sektorn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid en intervju.