Lager- och materialansvarig

Lager- och materialansvarig

Har du erfarenhet av lagerarbete? Hos oss på Axentia finns nu tillfälle att bli en del av vårt Produktionsteam som Lager- och materialansvarig.

I rollen som Lager- och materialansvarig kommer du att hantera in- och utleveranser. Du ansvarar även för utkörning och hämtning av material hos underleverantörer och på externt lager. Vidare ansvarar du för att plocka ihop och förbereda material för kommande produktion.

Du tillhör teamet som jobbar med teknisk montering, test av elektronik, olika typer av displaytekniker, plast- och plåtmekanik mm. Vid behov hjälper du till med montering av skyltar. Arbetet utförs oftast i våra egna monteringslokaler men även ute på fältet hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du är delaktig i hela processen från order till leverans av färdigtestade skyltprodukter.

Arbetsuppgifterna kräver precision och noggrannhet och vi ser att du har ett eget driv och kvalitetskänsla samt att du hugger i lite extra när det är som mest att göra.

Du som söker är engagerad, lyhörd och professionell i dina arbetsmetoder. Du har ett eget driv och kan arbeta både självständigt och i grupp, med delvis repetitiva arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité och leverans som högsta prioritering.

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete. Det är även ett krav att du har B-körkort och truckkörkort samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Datorvana och erfarenhet av Monitor är meriterande. Tidigare erfarenhet av bokning av frakter är också meriterande.

Vill du veta mer
Kontakta produktionschef Christian Jakauby på mobil 0738-234698 eller e-post: cj@axentia.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av ett personligt brev samt CV till jobs@axentia.se. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2022-06-30. Tjänsten avser heltid med tillträde efter överenskommelse.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.axentia.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axentia är ett företag som utvecklar och levererar informationsdisplayer till kollektivtrafiken.

Vi har en unik kompetens inom strömsnål elektronikdesign och nätverkskommunikation vilket är en starkt bidragande orsak till att våra informationsdisplayer blivit väldigt framgångsrika över hela Europa.

Informationsdisplayerna är helt autonoma (batteridrivna) och behöver således ingen extern ström vilket gör att installation och underhåll blir väldigt enkelt och kostnadseffektivt för kunden.

Axentia bedriver sin verksamhet i Mjärdevi Science Park i
Linköping.