Teknisk montör

Teknisk montör

Axentia expanderar och vi behöver nu förstärka vår produktion med ytterligare tekniska montörer.

Du kommer att ingå i ett team som jobbar med teknisk montering, test av elektronik, olika typer av displaytekniker, plast- och plåtmekanik mm. Arbetet utförs oftast i våra egna monteringslokaler men även ute på fältet hos någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter är varierande och du är delaktig i hela processen från order till leverans av färdigtestade skyltprodukter.

Arbetsuppgifterna kräver precision och noggrannhet och vi ser att du har ett eget driv och kvalitetskänsla samt att du hugger i lite extra när det är som mest att göra.

Du som söker är engagerad, lyhörd och professionell i dina arbetsmetoder. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt med delvis repetitiva arbetsuppgifter. Du måste vara effektiv/planerande i ditt arbete och hela tiden arbeta med kvalité som högsta prioritering.

Det är ett krav att du har B-körkort och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av teknisk montering och produktion/test av elektronik är meriterande.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till jobs@axentia.se

Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2021-02-28.
Mer info
Kontaktperson Anders Edman
Email Mejla Anders Edman
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axentia.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axentia är ett företag som utvecklar och levererar informationsdisplayer till kollektivtrafiken.

Vi har en unik kompetens inom strömsnål elektronikdesign och nätverkskommunikation vilket är en starkt bidragande orsak till att våra informationsdisplayer blivit väldigt framgångsrika över hela Europa.

Informationsdisplayerna är helt autonoma (batteridrivna) och behöver således ingen extern ström vilket gör att installation och underhåll blir väldigt enkelt och kostnadseffektivt för kunden.

Axentia bedriver sin verksamhet i Mjärdevi Science Park i Linköping.