Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Linköping

Fastighetsskötare till Axcell Fastighetspartner i Linköping

Axcell Fastighetspartner fortsätter utöka och söker nu dig som vill arbeta som fastighetsskötare. Är du en engagerad problemlösare som är ansvarsfull, serviceinriktad och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar? Då ska du söka dig till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du ha ansvar för yttre skötsel av fastigheter. Du kommer genomföra ronderingar och ha nära kontakt med vår kund. Du tar fram förslag på förbättringsåtgärder och arbetar felavhjälpande. Vid behov kommer även andra arbetsuppgifter att ingå i tjänsten.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Rondering
  • Yttre renhållning
  • Åtgärda fel/problem
  • Rapportera i interna system
  • Felanmäla större fel/problem i servicesystem
  • Kundkontakt
  • Grönyte- och fastighetsskötsel av olika slag, så som gräsklippning, häckklippning samt utföra mindre reparationer

Arbetets omfattning


Heltid, med start enligt överenskommelse. Arbetet kommer vara förlagt i Norrköping, Linköping och Motala men du kommer utgår ifrån hemmet och du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping.

Utvecklingsmöjligheter

Axcell Fastighetspartner är i en expansiv fas och ett företag som har haft en mycket positiv utveckling de senaste åren. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. För dig som presterar bra och vill utvecklas inom fastighetsförvaltning finns möjligheter att växa inom företaget. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Kompetenskrav

Vi söker dig som tidigare arbetat med fastighetsskötsel och är bekväm i rollen som ansiktet utåt. Har du arbetat i och kring kommersiella fastigheter är det meriterande. Du tycker om att arbeta praktiskt och med teknik.

B-körkort är ett krav. Axcell Fastighetspartner tillhandahåller bil när du arbetar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som fastighetsskötare hos oss så har du ett engagemang och gillar ordning och reda. Du har en förmåga att arbeta proaktivt och se till att det är snyggt och rent. För dig är service och ansvarskänsla en självklarhet och du är bekväm i att arbeta självständigt. Du gillar att hålla ett högt tempo utan att tumma på kvalité.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till:
David Andersson, 073-512 15 45

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2022-07-01

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Axcell finns på ett 30-tal orter i södra Sverige samt i Luleå och Örnsköldsvik.