Väktare/skyddsvakt till receptionen i Linköping

Väktare/skyddsvakt till receptionen i Linköping

Avarn Security har uppdraget att leverera personella bevakningstjänster till Saab-koncernen i Sverige och utomlands. Leveransen är en betydande del i en samordnad säkerhetsleverans med Avarn Securitys bevaknings- och teknikorganisation.

Den samordnade säkerhetsleveransen är ett av Sveriges mest komplexa, dynamiska och synliga uppdrag med ett rikstäckande kundansvar för koncernen.

Typ av tjänst: Väktare/skyddsvakt i reception

Tjänsteställe: Linköping

Arbetstider: Dagtid

Varaktighet: Heltid, tillsvidare med 6mån provanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker dig som är som är säkerhetsmedveten, serviceinriktad och empatisk med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Vi lägger stor vikt på din förmåga att arbeta i grupp, men förväntar oss även att du självständigt kan identifiera problem och lösa dessa. Du ska behärska svenska och engelska både i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
  • väktarutbildning VU1 + VU2 eller skyddsvaktsutbildning (Militär SKV från 2016, eller senare)
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • ostraffad
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • vara drogfri
  • B-körkort
  • svensk medborgare
Meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, HAS enligt FAP 694-1, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Sök tjänsten via vår Hemsidan/Lediga tjänster- ej via mejl.

Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar tester i urvalsprocessen.

Vi vill ha din ansökan snarast dock senast 2022-01-31

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2022 (14 dagar kvar)