Nu söker vi skyddsvakter inför våra semesterperioder

Nu söker vi skyddsvakter inför våra semesterperioder

Avarn Security (tidigare Nokas) har fått uppdraget att från april 2017 leverera personella bevakningstjänster till Saab-koncernen i Sverige och utomlands. Leveransen är en betydande del i en samordnad säkerhetsleverans med Avarn Securitys bevaknings- och teknikorganisation.

Den samordnade säkerhetsleveransen är ett av Sveriges mest komplexa, dynamiska och synliga uppdrag med ett rikstäckande kundansvar för Avarn Security.
Vi söker dig som är intresserad av ett ansvarsfullt och spännade arbete i sommar. Det kommer att finnas goda möjligheter att fortsätta arbeta som behovsanställd även efter sommaren men även innan sommaren om så önskas.

Som beväpnad skyddsvakt arbetar du med varierade uppgifter i en miljö med höga säkerhetskrav. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang.

Våra allmänna krav är:
  • ostraffad
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • För den här tjänsten ser vi även att du har körkort B!
Meriterande kvalifikationer är VU1, VU 2, skyddsvaktsutbildning, erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete samt av natt- och skiftarbete.
Du som gått militär skyddsvaktsutbildning efter år 2016 - du vet väl att du kan arbeta även som skyddsvakt i ett bevakningsföretag? Kontakta oss, så berättar vi mer!

Tester kan komma att tillämpas i rekryteringsprocessen.

Ansökningar hanteras löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (36 dagar kvar)