Franchise Manager i kraftigt expansivt företag

Franchise Manager i kraftigt expansivt företag

Inledning

Är du strukturerad, har god hand med människor och är redo att anta nya utmaningar? Nu söker vi en Franchise Manager för fortsatta etableringar av obemannade livsmedelsbutiker i hela Sverige. Tjänsten kommer tillsättas omgående genom löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten består av varierande arbetsuppgifter men tonvikten kommer ligga på rekrytering av nya franchisetagare till kedjan, med tillhörande arbetsuppgifter i rekryteringsprocessen som upprättande och hjälp med kalkyler mm. I rollen som Franchise Manager har du också en löpande kontakt med franchisetagarna i kedjan och arbetar med uppföljning av de individuella butikernas resultat.

Ansökning

Vänligen skicka in ett CV tillsammans med ett personligt brev där du beskriver dig själv och relevanta erfarenheter eller egenskaper du anser dig besitta för uppdraget. Ansökan skickas via mail till kontakt@auto-mat.nu och tjänsten tillsätts löpande. Viktigt : Märk ansökan med "Franchise Manager".

Din profil

Vi ser att du som söker denna tjänst har erfarenhet inom franchise eller rekrytering. Social kompetens och förmågan att läsa av och känna in människor är nyckelförmågor för att lyckas i rollen som Franchise Manager. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt och kunna fatta beslut på egen hand. Expansionen sker i hela Sverige och därför är resande ett vanligt inslag i vardagen. Goda ekonomiska kunskaper och erfarenhet av ledarskap är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dig som person vid rekryteringen. Företaget är i en expansiv fas så du bör gilla omställningar, förändringar och förbättringar!

B-körkort är ett krav.

Erbjudande

Anställningen inleds med en provanställning med förhoppning om en fast tillsvidareanställning. Anställningen omfattar heltid och utgår från Linköping.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.auto-mat.nu
Sista ansökningsdag 15 jan 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AutoMat är Sveriges ledande franchisekedja för obemannade livsmedelsbutiker. Vi definerar och leder utvecklingen inom livsmedelsbranchen.