Projektledare Mark och Exploatering

Projektledare Mark och Exploatering

Är du en lantmätare eller mark- och exploateringsingenjör som vill bidra till lönsammare fastighetsaffärer?
Vi vill nu förstärka vårt erbjudande och söker dig som vill jobba med varierande uppdrag på en arbetsplats där du kan
få bidra med dina idéer och din kunskap.

Om arbetsplatsen
Aurum Fastighetsutveckling erbjuder kvalificerade tjänster till fastighetsägare. Vi hjälper fastighetsägare att lyckas nå målen i sina fastighetsprojekt från idé till inflyttning.

Vi brinner för att skapa lyckade fastighetsinvesteringar åt våra kunder. Det innebär att vi leder våra kunder genom projekten på ett sådant sätt att kunden redan i tidigt skede vet hur vi avser att driva projektet för att skapa önskat resultat.

Vi är verksam inom analys och idéutveckling, driver och genomför detaljplaner, lantmäteri- och exploateringsfrågor, upphandlar samt projektleder konsulter, upphandlar och styr entreprenader samt KA uppdrag.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta med projekt i tidiga skeden där vi skapar affärer av idéer. Du har en examen som lantmätare, lantmäteriingenjör eller motsvarande kunskaper via erfarenhet och vidareutbildning. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med mark- och exploateringsfrågor. Du kommer arbeta i både mindre och stora detaljplaneprojekt med direktkontakt med fastighetsägaren.

Meriterande om du har förhandlingserfarenheter avseende olika fastighetsfrågor såsom förvärv och exploateringsavtal med olika genomförandefrågor som till exempel exploateringsbidrag, etappindelning, kostnadsbedömning samt servitut och samfälligheter.

I rollen som projektledare har du övergripande ansvar över projekten mot kund. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. Du upprättar mål, tidsplan och budget, som bevakas och styrs under projekttiden av dig. Du kommer att upphandla nödvändiga utredningar som krävs i projekten och i arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar. Med din bakgrund som MEX-ingenjör eller motsvarande ingår det att förhandla och ibland upprätta servituts- eller nyttjanderättsavtal, exploateringsavtal, planbeskrivning, markanvisningsavtal. Du hanterar även kontakter med Lantmäteriet, kommuner, exploatörer och andra konsulter.
En viktig del i ditt arbete är att hitta en framkomlig väg framåt i detaljplaneprocessen och driva projekten i mål åt kunden med affären i grunden i behåll.

Du möter utmaningar som del av ett mindre team i ett öppet och glatt arbetsklimat med stöttande och erfarna kollegor.

För att trivas i rollen krävs att du är självgående och initiativtagande i ditt arbete. Som person är du kommunikativ, förtroendeingivande och målinriktad samt har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du utgår från vårt kontor i Linköping eller Norrköping med uppdrag i hela Östergötland. B-körkort är ett krav då platsbesök krävs i arbetet.

Vi erbjuder dig en varierande arbetsdag
Hos oss är det alltid nära till beslut. Här får du bidra med dina kunskaper och erfarenheter till teamet. Vi har varierande projekt från smått till stort, från idéer som leder till detaljplaneprocesser till genomförande av byggprojekt.

Vi erbjuder kollektivavtal med Innovationsföretagen inom Almega, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, tjänstepension samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Hos oss finns det möjlighet att bli delägare i företaget genom ett optionsprogram, för de som delar företagets värderingar och arbetsmoral.

Vi gör löpande urval fram till den 20 oktober!
Mer info

Om arbetsgivaren

Aurum fastighetsutveckling grundades 2009 och är verksam inom hela Östergötland. Bolaget uppstod som ett svar på ett självupplevt problem i många projekt – suboptimerande konsulter utan kunskap om affären.