Erfaren utvecklare

Erfaren utvecklare

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Vem söker vi?
Vi växer och behöver fler engagerade utvecklare till vårt kontor i Linköping. Därför söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör och har några års arbetslivserfarenhet inom programmering och systemutveckling. Du vill arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling. Du har erfarenhet av testarbete, paketering och leverans.

Du har erfarenhet av något eller några av följande språk:
  • C
  • C++
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Python
För att trivas och passa som utvecklare på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att du får prova på flera olika arbetsuppgifter och projekt. Du tar gärna egna initiativ och du är en strukturerad problemlösare. För att nå bästa resultat ser du det som en självklarhet att samarbeta med dina kollegor.

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga. Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande.

Vad erbjuder vi?
På Attentecs kontor i Linköping är vi idag ca 40 anställda, här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling, duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec.

Vill du blir en av oss?
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 nov (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Attentec är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och centrala Stockholm. Våra kunder är oftast små och medelstora företag, vilket gör oss väldigt viktiga för varje kund.

Attentec har blivit certifierat som ett ''Great Place to Work''. 97% av våra medarbetare tycker att Attentec är en vänlig arbetsplats och skulle rekommendera oss till andra.