Bildemontör, bildemontering

Bildemontör, bildemontering

Vi söker

en engagerad, serviceinriktad medarbetare som tycker om att arbeta i team. Du kommer främst att arbeta med demontering och inskrivning av delar men även andra moment kan förekomma.

Huvudinriktingen är att demontera krockskadade bilar men också däckhantering, tvätt av delar, truckkörning samt inskrivning av delar mm förekommer. Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord, allt i enlighet med företagets fastställda policy.

Hos oss på MärkesDemo i Linköping så får du trevliga arbetskamrater, fina utvecklingsmöjligheter och vara delaktig i en organisation som driver hela branschen framåt.

Ansvar och befogenheter

Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:

Demontering
på lyft och tillhörande arbetsuppgifter


Motordemontering
och tillhörande arbetsuppgifter


Däckhantering,
tvätt av delar och tillhörande arbetsuppgifter


Truckkörning

Kontrollera
delarnas kvalitet och inskrivning av dessa.
Det är meriterade om
du har utbildning som du kan styrka gällande:

Travers
Billyft
Truck
Hjullastare
Fordonselektronik...

Du har din huvudsakliga tillhörighet inom verkstadsavdelningen på MärkesDemo i Linköping där du ska arbeta för att inom avdelningen upprätthålla en god kvalitetsnivå på delar som demonteras och skrivs in.

Svara för att övriga arbetsuppgifter som hör till funktionens ansvarsområde och som ej redovisats på detaljnivå ovan genomförs på ett betryggande sätt.

Vill du veta mer om tjänsten är du
välkommen att kontakta Christian Gideskog på telefon 013-39 70 24.

Sista ansökningsdag är 2019-12-15
men skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail på info@mdlinkoping.se. Märk din ansökan med "Demontör" i ämnesfältet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Gideskog
Telefon +4613397024
Email Mejla Christian Gideskog
Område Linköping
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MärkesDemo Linköping ingår
i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart
Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 500 msk och har ca 380 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro,
Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Valla och Tromsö