Ventilationsmontör sökes till Assemblin!

Ventilationsmontör sökes till Assemblin!

Är du erfaren ventilationsmontör? Eller har du jobbat med annat montörsarbete i byggbranschen? Då är detta rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som ventilationsmontör hos Assemblin arbetar du med att montera ventilation på större byggarbetsplatser som exempelvis sjukhus, skolor, dagis och andra spännande projekt. Du kommer till en början att få lära dig just Assemblins rutiner och tillvägagångssätt. Målet är att du så fort som möjligt ska vara självgående och kunna vara en ledande montör i gänget. Oftast träffas ni byggarbetsplatsen klockan 07, för att sedan jobba ihop i lag med två till fyra stycken i varje grupp.

Din profil
  • Minst 1 års erfarenhet som ventilationsmontör.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Driven.
  • B Körkort.
Meriterande:
-Flerårig erfarenhet inom branschen.

För att passa in i rollen som ventilationsmontör i det här härliga gänget ska du vara social samtidigt som du gillar att arbeta hårt. Då ni kommer att jobba i team är det också viktigt att du kan samarbeta med andra och att du tycker om det.

Villkor

Start: 4/2 eller enligt ök
Ort: Linköping
Befattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 20 jan (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner mer verksamhet i Sverige, Norge och Finland. När det gäller ventilation och luftbehandlingar skräddarsyr de helhetskoncept och lösningar som passar kundens specifika behov. I dagsläget är de idag ett 80-tal medarbetare på ventilation i Östergötland där ett 30 tal arbetar inom entreprenad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.