Hjälpmontör sökes!

Hjälpmontör sökes!

Har du rätta drivet och intresset för byggbranschen? För kunds räkning söker vi nu två stycken hjälpmontörer som efter ett tag blir lärda att bli ventilationsmontörer! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som hjälpmontör kommer du i början göra enklare arbetsuppgifter såsom bära material, hjälpa till vid montering av ventilationskanaler och rör samt transportera material. I det stora hela, vara en hjälpande hand till ventilationsmontören som du alltid arbetar tillsammans med. Därefter kommer du lära dig mer och mer, få ta mer ansvar och efter ett tag är tanken att du ska bli ventilationsmontör. Du kommer arbeta på entreprenadsidan och främst med ny- och ombyggnationer av exempelvis skolor, dagis och sjukhus.
Om du känner att du vill in i byggbranschen utan att ha erfarenhet men att du har det rätta drivet och viljan att lära dig, då är det här en jättebra chans! Som hjälpmontör arbetar du i team med cirka 2-4 personer. Företaget har även stort fokus på arbetsmiljö och har goda karriärsmöjligheter!

Din profil

Skallkrav:
  • Intresse för branschen
  • Händig
  • Ha ett stort driv och viljan att lära sig
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Tillgång till egen bil
  • Bakgrund från byggbranschen
  • Heta arbeten
För att passa in som hjälpmontör hos Assemblin krävs det att du har en vilja att lära dig, vi ser även att du vill framåt för att kunna utvecklas och så småningom axla rollen som ventilationsmontör.

Villkor

Start: 4/2 eller enligt ök.
Ort: Linköping
Befattning: Heltid, tillsvidare
Mer info
Kontaktperson Amanda Lundgren
Telefon 0735155155
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner mer verksamhet i Sverige, Norge och Finland. När det gäller ventilation och luftbehandlingar skräddarsyr de helhetskoncept och lösningar som passar kundens specifika behov. I dagsläget är de idag ett 80-tal medarbetare på ventilation i Östergötland där ett 30 tal arbetar inom entreprenad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.