Ingenjör till Traineeprogram på Assemblin Ventilation i Linköping

Ingenjör till Traineeprogram på Assemblin Ventilation i Linköping

Examinerad ingenjör till Assemblin Ventilations Traineeprogram i Linköping och Norrköping
Vad det än handlar om inom inneklimat erbjuder vi skräddarsydda helhetskoncept och lösningar som är de bästa för kundens behov. Varje uppdrag vi tar oss an är unikt, därför måste varje lösning bli unik.

Vi tar hand om hela projektet för inneklimat. Från förstudie och konstruktion till installation och service. Vi har gedigen erfarenhet av alla typer av fastigheter från villor till kärnkraftverk. För att säkerställa att vi har rätt kompetens framåt och tar tillvara på den vi har idag har vi ett traineeprogram.

Programmet riktar sig till dig som är nyutexaminerad ingenjör, från högskola eller yrkeshögskola. Du kommer få en bred och god kunskap om företaget, vad vi gör och hur vi jobbar samt förståelse för hur organisationen fungerar. Dessutom får du en möjlighet att bygga nätverk och relationer i hela organisationen. Du kommer tillsammans med din närmsta chef utforma en individuell utbildningsplan. Handlingsplanen ligger sedan till grund för din personliga utveckling under traineeperioden. Efter genomgången traineeutbildning gör vi en gemensam utvärdering och gör en utvecklingsplan för att se till att du hamnar på rätt plats i organisationen.

Utbildningen omfattar hela kedjan inom ventilationsområdet, "från CAD till service" och löper under ca 9 månader, du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.Programmet är upplagt så att du gör praktik på alla våra olika avdelningar, det kommer ge dig en praktisk erfarenhet. Efter varje praktik gör vi en utvärdering för att fånga upp dina erfarenheter och du lämnar en kort rapport om din praktikperiod med plus och minus.

För att trivas i traineeprogrammet - förutom att du vill jobba med ventilation såklart - så krävs det att du är nyfiken, har lätt att samarbeta med andra samt är framåt och drivande.

Vår framgång är bara luft
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson
Om du har några frågor angående tjänsten vänligen kontakta HR-chef Cecilia Lindblad på cecilia.lindblad@assemblin.se eller 010-452 72 89. Sista ansökningsdag är 30 juni och första anställningsdag är 1 september 2019, placeringsorter är Linköping och Norrköping med möjlighet att ha en som huvudort.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Lindblad
Telefon 010-452 72 89
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (12 dagar kvar)