Assemblin El i Linköping expanderar och söker nya medarbetare!

Assemblin El i Linköping expanderar och söker nya medarbetare!

Nu vill vi utöka vårt A-team med nya stjärnskott. Vi har stora projekt på gång och behöver därför bli fler. Hos oss får du bra stöttning av engagerade projektledare och kan bolla idéer med dina kollegor. Dessutom har vi kul på jobbet och du får en filialchef som bryr sig om sin personal på riktigt.

Vi söker nu fler entreprenad- och serviceelektriker, teletekniker och säkerhetstekniker med placering i Linköping.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Söker du jobbet som fibertekniker är det bra om du har erfarenhet av fibersvets.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:

Joakim Karlsson på nummer 010-472 45 40 eller via mail: joakim.karlsson@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2021-04-30.
Mer info
Kontaktperson Joakim Karlsson
Telefon 0737197415
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)