Automationstekniker till Arla

Automationstekniker till Arla

Arla Foods i Linköping är landets största specialmejeri. Vi har just påbörjat en betydande resa mot att utveckla och förbättra mejeriet för att det ska kunna vara redo för de stora investeringar vi årligen kommer att göra under lång tid framöver.
Vill du driva underhållsutveckling och förbättra Säkerhet, Kvalitet och Effektivitet på vårt mejeri genom att strukturerat utveckla detta men med ett stort fokus på
Automation/programmering.

Då kanske du är medarbetaren i vår framtida organisation på PA/Media.

Dina arbetsuppgifter

Som Automationstekniker/programmerare kommer du:

Vara en av de två automationstekniker/programmerare som arbetar i vårt Sattlinesystem.
Tillsammans med den andra automationsteknikern/ programmeraren erhålla utbildning via ABB och Tetrapak i automation och programmering i Sattline. Detta för att succesivt ta över driften av detta system och öka kunskapen samt kompetensen hos övriga tekniker inom process och media.
Bli Superuser i Sattline.
Genomföra rotorsaksanalyser kring vår processutrustning och utifrån detta sedan driva och genomföra förbättringar.
Du kommer att ha en nyckroll när mejeriet under våren kommer att uppdatera Styrsystemet till Sattline 3.0 och i samband med detta ska en organisation för dess framdrift skapas.
Du kommer även genom ditt arbete utveckla hur mejeriet använder sig av produktionsutrustningen för att ständigt utveckla vårt sätt att producera.
Visst schemalagt helgjobb kommer eventuellt att ingå i tjänsten.

Din profil

För att bli fråmgångsrik i tjänsten som Automationstekniker/Programmerare så krävs en god samarbetsförmåga med ett coachande förhållningssätt.
Du har en god kommunikativ förmåga.
Viss teknisk underhållskompetens med god förståelse av att driva rotorsaksanalyser.
God förmåga att analysera data samt goda datorkunskaper inom området

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Arla Foods med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Patrik Funke 013-32 94 22, patrik.funke@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Patrik Funke
Telefon 013-32 94 22
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Linköping Mejeri är vi cirka 250 kollegor som producerar 225 mkg mejeriprodukter per år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna varumärken men även private label.
Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ) och har därför mycket nära samarbete med våra kunder

Du som är extra känslig för laktos har säkerligen kommit i kontakt med någon av produkterna från Linköpings mejeri. Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas. Den komplexa anläggningen har kapacitet för alla olika varianter. Linköpings mejeri ligger i framkant när det gäller miljön. Här får man all sin energi från Tekniska verken i Linköping som levererar ånga av biobränsle till mejeriet.