Support/Kundservice för Lägenhetshotell

Support/Kundservice för Lägenhetshotell

Söker du ett omväxlande arbete i en spännande miljö i ett av Linköpings snabbast växande marknader? ApartDirect har sedan 2012 hyrt ut lägenheter i Stockholm för affärsresenärer och turister som ett alternativt boende till hotell. Vi har sedan December 2016 etablerat oss i Linköping med 43 lägenheter. Nu söker vi en ny medarbetare på vår administrativa avdelning för att stärka vår personal inför kommande framtida utmaningar.

Beskrivning:
Som support hos oss på ApartDirect är du med och ansvarar för service till våra kunder och inkommande bokningar , schemaläggning samt implementering och uppföljning av dagliga rutiner. Administrativa uppgifter som fakturahantering, bokning och andra backoffice-uppgifter ingår också i tjänsten. Rollen innebär daglig drift och arbete med underhåll samt skötsel av våra lägenheter.

Vem är du?
Du är självgående och har förmåga att strukturera ditt arbete utifrån uppsatta tidsramar samt är noggrann och ansvarskännande. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor på kontoret så det krävs att du tycker om att samarbeta och lätt för att anpassa dig till olika situationer.

Som person är du engagerad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha "många bollar i luften" utan att för den skull minska på kvalitet. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

Vi söker dig som:
  • Kan flytande engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i svenska, fler språk är meriterande.
  • Är en positiv och prestigelös person som brinner för service och motiveras av att nå uppsatta mål.
  • Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens och situationens behov.
  • Ser teamwork som en självklarhet och sporras av att se dina kollegor utvecklas.
Krav:
Ni måste ha B-Körkort samt kunna följande språk: Svenska, engelska.

Meriterande:
Kunskaper i olika hotellsystem och de administrativa arbetsuppgifter som förekommer i denna roll.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Hel eller deltid/antal timmar: Heltid

Löneform: Månadslön

Sökning sker till e-mail adress: ansokan@apartdirect.com
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.apartdirect.com
Sista ansökningsdag 2 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ApartDirect är ett familjeföretag med uthyrning av hotellägenheter i Stockholm och Linköping. Vi startade i Stockholm 2012 och erbjuder idag uthyrning av möblerade lägenheter i 7 olika lägenhetshotell på populära platser runt om i Stockholm och Linköping.